MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
31
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναυλίες στην ταράτσα του Gazarte!

To Gazarte, ένα από τα ομορφότερα στέκια της πόλης μας, επιστρέφει με ιδιαίτερα Tarasa live Sessions που δεν πρέπει να χάσουμε.

author-image Ζurab Sam

Το Tarasa Live Sessions, το Gazarte ξεκινάει και πάλι, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου με τη μαγική Ειρήνη Σκυλακάκη.

Θα ακολουθήσει το νέο αστέρι της αγγλόφωνης σκηνής Δημήτρης Σαμόλης, ο αγαπημένος ELVIS by George Zervos, ο περίφημος Monsieur Minimal με πλήρες συγκρότημα και νέο δίσκο στις αποσκευές του, οι εκρηκτικοί Kadebostany, οι δυναμίτες New York Gypsy All Stars με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις από την τελευταία sold out εμφάνισή τους.

Και δεν τελειώνουμε εδώ: ετοιμάζονται κι άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. Θέλετε μια πρώτη γεύση; The Allergies Frenic, Broken Back, Souljazz Orchestra… και πολλά ακόμη!

Όμως μην ξεχνάτε πως η ταράτσα του Gazarte δεν είναι μόνο μουσική…

Όλες οι μυρωδιές που στοιχειώνουν τις νυχτερινές καλοκαιρινές μας μνήμες είναι παρούσες: ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, προσφέρουν την δροσιά των αρωμάτων τους στους θαμώνες τις ζεστές νύχτες.

vivva banner

Το νέοανανεωμένο μενού του Gazarte ήδη μας αρέσει: ελαφρά, εύγευστα και ευφάνταστα finger food, κατάλογος ποτών “ψαγμένος”, με πρωταγωνιστές το κρασί και τη μπύρα. Κι επειδή επιδοκιμάσαμε τη στροφή στα κλασικά cocktails, η πρόταση των bartenders περιλαμβάνει πλέον και κάποια εντελώς δικά τους, μικρά μυστικά που μας καλούν να τα ανακαλύψουμε. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η Αμοργός τραγούδησε για τη συμπερίληψη
Μουσικά Νέα
“Να μη μιλήσουμε”: Μιχάλης Καλογεράκης και Σταύρος Τσαντές ενώνουν ξανά δυνάμεις για ένα τρυφερό τραγούδι
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Μουσικά Νέα
Paul Mario Day: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden
Μουσικά Νέα
Νύχτα μαγικιά: 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Μικρή Επίδαυρο
Μουσικά Νέα
Η Gloria Gaynor κατέκτησε τη σκηνή του Sani Festival
Μουσικά Νέα
Μουσική Τεχνόπολη και τον Σεπτέμβριο: Οι 18 συναυλίες του προγράμματος
Μουσικά Νέα
Σήμερα η κηδεία του Ozzy Osbourne – Το Μπέρμιγχαμ αποχαιρετά τον θρύλο των Black Sabbath
Μουσικά Νέα
Ένα «Ταξίδι στο Φως» στη σκιά της Ακρόπολης – Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Η 8η Λελέκιος Φιέστα επιστρέφει στο Ναύπλιο, με το πιο δυνατό line up
Εκδηλώσεις
Μελωδίες παγκόσμιας εμβέλειας στη Χάλκη: Το 4ο Φεστιβάλ Μουσικής τιμά τους Θεοδωράκη και Χατζιδάκι
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Δελφών «To Λάλον Ύδωρ» 2025: Δύο μουσικές βραδιές αφιερωμένες στη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική