MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγκάρη στο 68ο Διεθνές Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγκάρη «Chevalier» θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Λοκάρνο, το οποίο απαρτίζεται από 13 ακόμη ταινίες σε παγκόσμια πρεμιέρα.

Monopoli Team

Η επίσημη πρεμιέρα του «Chevalier» θα γίνει στις 12 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα θα παρευρεθεί η Αθηνά Τσαγγάρη, καθώς και οι 6 πρωταγωνιστές της ταινίας Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού συντίθεται από τον Αμερικάνο φωτογράφο/σκηνοθέτη Jerry Schatzberg, τον Γερμανό ηθοποιό Udo Kier, τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Nadav Lapid και την Κορεάτισα ηθοποιό Moon so-Ri.

Despina Spyrou2

Υπόθεση:
Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b