MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
26
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (είσοδος ελεύθερη)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ανοίγει τις πύλες του στο κοινό με μια μεγάλη συναυλία που ετοίμασε ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι συνεργάτες του.

author-image Ζurab Sam

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο ευαίσθητος αυτός ποιητής και χρονογράφος της ελληνικής ζωής, έχει ετοιμάσει μια μοναδική συναυλία με διαχρονικά τραγούδια και μπαλάντες από όλη τη δισκογραφία του, μόνο για εκείνη την ημέρα και για το κοινό που θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, το βράδυ της 21ης Ιουνίου.

Με τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου θα ξεκινήσει τετραήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με τίτλο «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» που θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή, 21 Ιουνίου, έως και την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, έχοντας ως στόχο την γνωριμία του κοινού με τον χώρο του Πάρκου, αλλά και με το ΚΠΙΣΝ.

Συμμετέχουν:
Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη.
Η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Κανδρεβιώτη.
Τη συναυλία θα ανοίξει η Underground Youth Orchestra, μια ορχήστρα νέων σπουδαστών μουσικής, ηλικίας 10 έως 22 ετών, με διευθυντή το δημιουργό της, Κώστα Ηλιάδη.

Το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, το νέο πάρκο της πόλης μας, τα υπό κατασκευή κτίρια του Renzo Piano με τους γερανούς τους, τα παιδιά της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, οι μουσικοί της Underground Youth Orchestra, η Μπάντα με τη λαμπρότητα της και ο Διονύσης Σαββόπουλος με την κιθάρα του θα συνθέσουν μια μαγευτική βραδιά-γιορτή για τη Μουσική, τον Πολιτισμό και την Αθήνα.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Η είσοδος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για τη συναυλία είναι δωρεάν.
  • Καθώς το Πάρκο βρίσκεται εντός εργοταξίου, για την ασφάλεια των επισκεπτών, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ.
  • Οι πόρτες του Πάρκου Σταύρου Νιάρχου θα ανοίξουν στις 18:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
  • Διατίθεται δωρεάν parking στον χώρο του Tae Kwon Do, για τη διευκόλυνση του κοινού.
  • Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν ανά διαστήματα από τον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Η είσοδος του εργοταξίου για όλες τις εκδηλώσεις βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου & Δημοσθένους (Καλλιθέα).
  • Καθώς ο χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας. Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
5ο Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης: Επιστροφή στις «Μουσικές Ρίζες» με ένα πενθήμερο συναυλιακό πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2026: Λένα Πλάτωνος, Pan Pan και Usurum στο line-up με την υπογραφή της VASSILINA
Μουσικά Νέα
Η αυγουστιάτικη περιοδεία της Πολυξένης Καράκογλου – Συναυλίες και σεμινάρια φωνητικής
Μουσικά Νέα
Disco Baby: Οι M.A.T.E επιστρέφουν με νέο single και βιντεοκλίπ
Μουσικά Νέα
“Μέσα μου”: Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδά για τη φωτιά που καίει μέσα μας
Μουσικά Νέα
Don’t Let Me Be Misunderstood: Ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος συνεργάζεται με Willem Dafoe και Czech Studio Orchestra
Μουσικά Νέα
Music of the Stars: Ο Markus Stockhausen στο Φεστιβάλ στο Πάρκο Πάρου 2026
Μουσικά Νέα
Το Μέγαρο στη Βόρεια Εύβοια: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Παραλία Αγίας Άννας
Μουσικά Νέα
Κυκλοφορεί το Desmond Child Rocks the Parthenon, the Live concert Album
Μουσικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Μαίρη Λίντα
Μουσικά Νέα
Η τελευταία μάχη: Sabaton, Savatage και Epica στο μεγάλο φινάλε του Release Athens
Μουσικά Νέα
Ο Saint Levant έρχεται τον χειμώνα για πρώτη φορά στην Αθήνα