MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Batman Vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης- Δείτε το πρώτο trailer

Η ανακοίνωση για το trailer teaser του Batman Vs Superman ήρθε από την προσωπική σελίδα του σκηνοθέτη Zack Snyder στο Twitter.

author-image Ζurab Sam

Οι δυο μεγαλύτεροι ήρωες της DC Comics αναμένεται να δώσουν μια μάχη κυριαρχίας για το ποιος θα επικρατήσει, και αν οι φήμες αληθεύουν, αργότερα θα συνεργαστούν για την καταπολέμηση μιας σοβαρής απειλής.

 1429152700

Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας Superman: Man of Steel το οποίο προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2013. Mετρά 34 υποψηφιότητες, εκ των οποίον κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία ASCAP Film and Television Music Awards (2014), το Golden Trailer Awards(2013) και το IGN Summer Movie Awards (2012).

Aπό το 2013 στο San Diego Comic-Con International, μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Man of Steel είχε ανακοινωθεί πως θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας. Η παραγωγή είχε ξεκινήσει ήδη στο ανατολικό μέρος του Los Angeles από τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς.

Η ΙΜAΧ σε συνεργασία με την Warner Bros. Pictures διοργανώνουν events προκειμένου οι fan της ταινίας να δουν πρώτοι το Official Trailer στις μεγάλες αίθουσες. Το πολυαναμενόμενο trailer, έκτασης περίπου 15 λεπτών, θα προβληθεί σε 14 πολιτείες της Αμερικής την Δευτέρα 20 Απριλίου. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν θα μπορέσουμε να δούμε πρώτοι το full trailer αλλά αναμένουμε την κυκλοφορία του στα κοινωνικά δίκτυα.  

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές αίθουσες των κινηματογράφων ΙMAX 3D στις 25 Μαρτίου 2016.

Στον ρόλο του Superman – Clark Kent θα είναι και πάλι ο Henry Cavill ενώ τον Batman υποδύεται ο Ben Affleck ο οποίος θυμάται τα νεανικά του χρόνια στο DC Comincs πίσω το 2003, όπου είχε πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Daredevil σε συνεργασία με το Fox Movies.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b