MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Kovacs στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη

Η Kovacs, με ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές της, θα βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά: στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Votanikos Live Stage και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 25 Απριλίου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

“My music has soul” έτσι περιγράφει η Sharon Kovacs τη μουσική της και εμείς πιστεύουμε ότι το σχόλιο της είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Στην περίπτωση της Kovacs έχουμε να κάνουμε με μια τραγουδίστρια, που σε καθηλώνει, που σε “ζαλίζει”! Μια ιδιαίτερα βαθειά, αισθαντική και συνάμα σκοτεινή φωνή, που σε στοιχειώνει, που βγαίνει από την ψυχή της και είναι γεμάτη δύναμη, όπως και τα τραγούδια της. Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει! Έτσι, εντελώς ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζονται αστέρια που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Kovacs με το πρώτο της EP “My Love” έφτασε στο νούμερο #6 των Ολλανδικών iTunes charts και εδώ, στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση #1! Το τραγούδι έχει πάνω από 1.6 εκατομμύρια views.

kovacs

Με την κυκλοφορία του album της “Shades of Love”, η μεγάλη περιπέτεια ανοίγεται μπροστά της και η Kovacs ανυπομονεί να τη ζήσει! “Θέλω να μπορώ να γράφω μουσική για πάντα” λέει αποκαλύπτοντας τις φιλοδοξίες της “έχω περίπλοκη προσωπικότητα και μπορεί πολλές φορές να μπερδεύομαι αλλά όσο έχω γύρω μου ανθρώπους που με στηρίζουν με τη δυναμική τους, όπως έχω αυτήν τη στιγμή, θα μείνω σταθερή. Χρειάζομαι ένα στόχο και τον έχω βρει… Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο”.

Opening acts για τη συναυλία της Αθήνας

angelica

Η Angelika Dusk μας πρωτοσυστήθηκε με το single “Love on your own terms”, λίγο μετά κυκλοφόρησε το EP “Τelling Stories” και πρόσφατα συνεργάστηκε με τους Playmen στο “Beautiful Love”, συνδέοντας τη φωνή της και την pop with a twist μουσική της με τα χορευτικά beats του γνωστού διδύμου. Συνεργάζεται σταθερά με τους Άγγλους παραγωγούς Red Triangle και Ross Cullum, με τους οποίους ετοιμάζει το πρώτο της album. Στη μουσική της το φως συναντάει το σκοτάδι, οι συνθέσεις της, είτε up tempo pop τραγούδια είτε πιο σκοτεινές μπαλάντες, υφαίνουν έναν κόσμο συμβολισμών και αντανακλούν τις προσωπικές τις εμπειρίες. Θα ανέβει στη σκηνή του Βοτανικού μαζί με τη μπάντα της για να μας παρουσιάσουν επιλεγμένα τραγούδια από το δίσκο που ετοιμάζει αλλά και διασκευές κομματιών καλλιτεχνών που η ίδια θαυμάζει πολύ όπως οι: Alicia Keys, Lissie, Bruno Mars, Jessie J και πολλών άλλων.

babylon

Οι Greeklish Babylon είναι και ροκ, είναι και ποπ, είναι και κρυφορεμπέτες, είναι και έντεχνοι…
Οι Greeklish Babylon δημιουργήθηκαν εν μέσω “κρίσης” αλλά όχι με αφορμή αυτήν, για να περιγράψουν τη νεοελληνική Βαβυλώνα μέσα από το λόγο και τη μουσική.
Οι Greeklish Babylon παίζουν αυτά που ζουν… μιλάνε ελληνικά αλλά μιλάνε και ξένα, ποτέ όμως Greeklish…
Οι Greeklish Babylon παίζουν τα δικά τους αλλά και αυτά που θα ήθελαν να είναι δικά τους…
Χαρακτηριστικά τους, ο έντονος ηλεκτρισμός, η ένταση, οι ιδιαίτερες συχνότητες αλλά και οι ανατολίτικοι ήχοι των πιο παραδοσιακών μεσογειακών οργάνων.
Σκοπός τους, να διαταράξουν την κοινή ησυχία.
Οι Greeklish Babylon είναι ο Παύλος Συνοδινός, ο Νίκος Ζαδές, ο Πάνος Τόλιος και εκάστοτε είναι και άλλοι κρυφοί ήρωες…

moka

7 μουσικοί με διαφορετικά ακούσματα και μουσικές προτιμήσεις και με επιρροές από blues, soul, jazz,funk και ατμόσφαιρα δημιούργησαν τους MOKA BAND και το Νοέμβρη που μας πέρασε κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο THE MOKA BAND Album I με παραγωγό τον Νίκο Ξύδη. Θα ανέβουν στη σκηνή του Βοτανικού με πολύ χαρούμενη διάθεση, για να μας «ζεστάνουν» πριν την άφιξη της Kovacs στη σκηνή με τις έξυπνα πειραγμένες διασκευές τους από αμερικάνικες blues και soul μέχρι πιο funk μουσικές αλλά να μας παίξουν και τα δικά τους τραγούδια.

Ώρα προσέλευσης: 20.30

Bοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19
(Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3473 835
[email protected]

Principal Club Theater
Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 428 088
www.principalclub.com

Τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας: 

Προπώληση: 15€
Ταμείο: 20€

Τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης:

Προπώληση: 18€
Ταμείο: 20€

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b