Eurovision 2015: Ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος;
Νικήτρια του Ελληνικού τελικού ανακυρήχθηκε η Μαρία – Έλενα Κυριακού με την ξένη μπαλάντα “One Last Breath”, που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision. Την ανακοίνωση έκανε η Έλενα Παπαρίζου με τον προέδρο της κριτικής επιτροπής.
A
A
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και της επιτροπής, με την κρυστάλλινη φωνή της. Έτσι λοιπόν σε δύο μήνες θα βρεθεί στη Βιέννη, όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα θα ανοίξει τη βραδιά αφού έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στη πρώτη θέση.
Άραγε θα είναι η χρονιά της μπαλάντας; Ας ευχηθούμε Καλή επιτυχία στην Έλενα και φυσικά στην Ελλάδα!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου, σε σκηνοθεσία Χρήστου Πασσαλή στο Θέατρο 104
170 τετραγωνικά: Η μεγάλη επιτυχία του Γιωργή Τσουρή στον Νέο Ακάδημο
Barrymore, του William Luce στο Θέατρο Άνεσις
Λεόντιος και Λένα, του Georg Büchner στο Θέατρο 104
Ο Λόγος, του Kaj Munk στο BIOS
Ψυρρή: Εμπρηστική επίθεση σε γκαλερί που καταδίκαζε τη γενοκτονία – “Δεν θα με σιωπήσουν” λέει η ιδιοκτήτρια
ΗΠΑ: Αντιδράσεις για την ανάρτηση του Τραμπ που απεικονίζει εαυτόν ως… Ιησού
Περί Τυφλότητας – Θραύσματα: Μια διασκευή πάνω στο έργο του Ζοζέ Σαραμάγκου στο H.ug
Η Μαριάνα Κατσιμίχα, ο Στέφανος Αθανασίου και ο Λάμπρος Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου
Μ/Α/Ρ/Ξ: Μια μουσικοχορευτική σλάπστικ παράσταση των Μελίδη – Αντωνόπουλου στην Κάμιρο