Eurovision 2015: Ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος;
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΝικήτρια του Ελληνικού τελικού ανακυρήχθηκε η Μαρία – Έλενα Κυριακού με την ξένη μπαλάντα “One Last Breath”, που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision. Την ανακοίνωση έκανε η Έλενα Παπαρίζου με τον προέδρο της κριτικής επιτροπής.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και της επιτροπής, με την κρυστάλλινη φωνή της. Έτσι λοιπόν σε δύο μήνες θα βρεθεί στη Βιέννη, όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα θα ανοίξει τη βραδιά αφού έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στη πρώτη θέση.
Άραγε θα είναι η χρονιά της μπαλάντας; Ας ευχηθούμε Καλή επιτυχία στην Έλενα και φυσικά στην Ελλάδα!
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleA
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Multivisualism / Πολυοπτικισμός – Πέντε συστήματα ορατότητας: Ομαδική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Η διασκευή του Μάνου Καρατζογιάννη ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Νέα δωρεά από τον NEON: Εγκατάσταση της Μαρίας Λοϊζίδου στον αρχαιολογικό χώρο Κεραμεικού
Μια Κανονική Μέρα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια στο Θέατρο Έργον
Το 12ο Φεστιβάλ Ποίησης ερχεται στο Μέγαρο Μουσικής με ελεύθερη είσοδο
Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»
Γιοι και κόρες, του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο ΕΛΕΡ
Silo (Season 3): Ο μύθος γίνεται αλληγορία εξουσίας, μνήμης και αγάπης
Μετράμε αντίστροφα για το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ μέσα από 10+1 κλικς από τις πρόβες
Επαναλήψεις πολλών αστέρων ανοίγουν το Εθνικό Θέατρο