Ανοιχτές πρόβες και σεμινάρια με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ο συνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης και η ομάδα των μπουζουκιών του “ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ”, φιλοξενούνται κάθε Τρίτη (13.00-17.00) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, κάνουν τις πρόβες τους, μελετούν και ανταλλάσουν μουσικές και άλλες απόψεις για το μπουζούκι και τη λαϊκή μουσική μας παράδοση.
A
A
Ο συνθέτης μέσω των ανοιχτών προβών και σεμιναρίων, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις προσεχείς παραστάσεις και κονσέρτα με το Μουσικό Σύνολο “ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ”.
Απώτερος σκοπός του Θανάση Πολυκανδριώτη από το 1993, που δημιούργησε το Μουσικό Σύνολο μπουζουκιών, είναι η μετάδοση της αγάπης του για το μπουζούκι στους νέους ανθρώπους και μέσω αυτών η συσπείρωση όσων πραγματικά αγαπούν τη λαϊκή μουσική παράδοση της πατρίδας μας.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόβα ως θεατές – απλοί ακροατές, αλλά και να συμμετέχουν εφ’ όσον παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.
Πρόβες: κάθε Τρίτη (εκτός από 31/3) 13.00
Ώρα: 13.00 – 17.00
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο: 2103418 550
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Αίθουσα: Κινηματογράφος
Πειραιώς 206, Ταύρος
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο