MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

8 νέοι πλανήτες αναζητούν τουρίστες

Μήπως πάντα ονειρευόσαστε να ταξιδέψετε στο διάστημα; Ποιος θα έλεγε όχι για διακοπές σε έναν πλανήτη με δύο ήλιους ή με κατακόκκινο γρασίδι;

Φουτουριστικά διαστημικά ταξίδια
Monopoli Team

Το διάστημα παραμένει ο απόλυτος αλλά άπιαστος (προς το παρόν) ταξιδιωτικός προορισμός και έχει κατά καιρούς εμπνεύσει δημιουργούς απ’ όλο τον κόσμο, να δημιουργήσουν μία ταξιδιωτική αφίσα για τον πλανήτη των ονείρων τους.

titan
Οι καλλιτέχνες συνεργάτες (visual strategists) της NASA, Joby Harris, David Delgado and Dan Goods, σχεδίασαν μία σειρά από “ταξιδιωτικές” αφίσες στην τεχνοτροπία του Art Deco, που σας προσκαλούν να ταξιδέψετε σε νέους πλάνήτες που μόλις ανακαλύφθηκαν χάρη στο ισχυρότατο τηλεσκόπιο Kepler Space Telescope.
kepler 16bs

Οι αφίσες προσεγγίζουν το ταξίδι στους ανεξερεύνητους πλανήτες με τη λογική του ταξιδιωτικού πράκτορα, τονίζοντας τα “τουριστικά αξιοθέατα” των πλανητών και τους λόγους για να τους επισκευθείτε.
kepler 186F
Φυσικά αυτοί οι πλανήτες απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη και δεν προβλέπεται να τους επισκεπτόμαστε σύντομα, τουλάχιστον με την υπάρχουσα διαστημική τεχνολογία.
HD40307 MercuryUranus

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b