MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar της Αθήνας!

Τεράστια ποικιλία προϊόντων κατάλληλα για όλα τα γούστα σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και χαμηλές τιμές. Οι γιορτές έφτασαν και η Αθήνα είναι γεμάτη από θεματικά bazaar σε κάθε γωνιά της. Αν δεν έχετε ακόμη καταλήξει στην επιλογή του κατάλληλου χριστουγεννιάτικου δώρου, επισκεφτείτε τα για να εμπνευστείτε, και γιατί όχι για να προμηθευτείτε χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Βazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας αδέσποτων Ζώων-  Stray.gr
Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr διοργανώνουν το 11ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Thission Lofts. Με κεντρικό σύνθημα «Φέτος ο Άγιος Βασίλης είναι ΜΩΒ» (το χαρακτηριστικό χρώμα του σωματείου), αλλάζουν το χρώμα των Χριστουγέννων σε Μωβ και γινόμαστε ο Άγιος Βασίλης των αδέσποτων ζώων. Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν δώρα για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους, καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως και φυσικά όλα τα είδη τουσωματείου (t-shirts για μεγάλους, μικρούς και πολύ μικρούς, ποδιές μαγειρικής, κούπες, μπρελόκ, αδιάβροχα, ομπρέλες, κοσμήματα κ.ά. σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα), να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο αγορά με πολλά και μεγάλα δώρα, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και επιδείξεις Δεξιοτεχνίας, να ενημερωθούν για την δράση και της ανάγκες του σωματείου (εάν θέλουν), να διασκεδάσουν σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα (θέλουν δε θέλουν!) Και φέτος το διήμερο Bazaar του Stray.gr θα πλαισιωθεί από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά και εκπαιδευτικά προγράμματα για τη φιλοζωία, επιδείξεις οδηγών σκύλων που βοηθούν τυφλούς συμπολίτες μας από τη Σχολή Οδηγών Λάρα, σκύλους διασώστες και βασικές συμβουλές εκπαίδευσης για ιδιοκτήτες ζώων. Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.
Info: Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Christmas-Crafts-Pinterest-Wallpapers-14

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Κέντρο Ζωής
Ιδιαίτερα ρούχα, επώνυμα αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και συλλεκτικά αντικείμενα πλημμυρίζουν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου τον χώρο του Κέντρου Ζωής, ΜΚΟ για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο bazaar-θεσμό που διοργανώνει και φέτος. To bazaar έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το Κέντρο Ζωής. Όλα αυτά τα χρόνια στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής, αλληλεγγύης και ελπίδας που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ταυτόχρονα, είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων, μια πηγή ζωής για την οργάνωση, γι’ αυτό και οι διοργανωτές του στέλνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους. Ξεχωριστά σχέδια, έντονα χρώματα και μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές κόστους περιμένουν τους παλιούς αλλά και νέους φίλους του bazaar, καθώς και δώρα-έκπληξη μέσω της λαχειοφόρου αγοράς. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους μόδα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του. Info: Κέντρο Ζωής, Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμεικός, Ώρες 10.00- 18.00. Πληροφορίες: 210 72 57 617

Μια ανάσα για τον συνάνθρωπο‏: Bazaar, εθελοντική αιμοδοσία και παιδική παράσταση
Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος τον Δεκέμβριο το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και με αφορμή την επέτειο αυτή που θυμίζει τι μπορεί να κάνει η αλληλεγγύη, οι φίλοι του, οι «Φίλοι του ΜΚΙΕ», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar. Οι επισκέπτες στο παζάρι θα μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες ενώ τα παιδιά θα διασκεδάσουν με την υπέροχη χριστουγεννιάτικη παράσταση που ετοίμασε η θεατρική ομάδα του Ιατρείου αλλά και με τις πολλαπλές δραστηριότητες και εκπλήξεις. Στις 14 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού-Αργυρούπολης (δίπλα στο Ιατρείο, εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης Ελληνικού) θα λειτουργεί παζάρι με χειροποίητα είδη, βιβλία, καλλυντικά, γλυκά και πολλά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό καφέ στο κυλικείο, έναντι αγοράς λαχνού με τον οποίο μάλιστα θα διεκδικήσουν μία καταπληκτική αυτόματη καφετιέρα με κάψουλες ενώ θα υπάρχει και γενική λαχειοφόρος αγορά με πολλά ακόμη εξαιρετικά δώρα-προσφορές από εταιρείες και συμπολίτες μας. Όσοι δε, πεινάσουν, κανένα πρόβλημα: οι εθελοντές θα έχουν φροντίσει να υπάρχει ποικιλία εδεσμάτων και λαχταριστών λιχουδιών. Την ίδια μέρα με το παζάρι, το ΜΚΙΕ ενώνει τις δυνάμεις του με την Τράπεζα Αίματος «Δημήτρης Βλων» και με πρωταρχικό σκοπό τη διάδοση της ανιδιοτελούς προσφοράς συνδιοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία. Ενεργοποιηθείτε ως εθελοντές αιμοδότες,  με τη βοήθεια της μονάδας του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» που θα βρίσκεται από τις 9.00π.μ έως τις 13.30μ.μ στον χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (εντός πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού, 200μ. μετά την Τροχαία Ελληνικού). Όσο για τα παιδιά, η 14η Δεκεμβρίου, θα είναι ξεχωριστή. Εργαστήρια που ξεκινούν από το πρωί με σκίτσα, μακραμέ, ζωγραφική, κατασκευές, facepainting αλλά και παράσταση του Γιώργου Βήχα που θα παρουσιάσει στις 12 μμ ειδικά για τους μικρούς μας φίλους η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ με τίτλο «Τα παιδιά και ο καινούριος χρόνος…»; Και έπειτα, διασκέδαση θα συνεχιστεί, με κυνήγι θησαυρού, απογευματινά εργαστήρια αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις και δρώμενα που θα ξετρελάνουν τους λιλιπούτειους επισκέπτες. Φυσικά, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα συμπληρώσουν τα δύο ωραιότερα δέντρα της Αθήνας, δέντρα αγάπης και αλληλεγγύης: το δέντρο με τις ευχές και το δέντρο με γάλατα, πάνες και παιδικές τροφές. Ειδικά στον στολισμό του δεύτερου μπορεί να συμμετάσχει και ο καθένας από μας, φέρνοντας απλά έστω και ένα από τα «στολίδια» που θα βοηθήσουν το Ιατρείο να συνεχίσει να βοηθάει τους συνανθρώπους. Info: Τηλέφωνο: 210-9631-950. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (εντός της πρώην Αμερικάνικης Βάσης Ελληνικού).

Χριστουγεννιάτικα bazaars από την Εστία

Από την 1 έως τις 23 Δεκεμβρίου, η Εστία διοργανώνει σε διαφορετικές γωνίες της Αθήνας, εορταστικά bazaars. Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση μαζί με τους εκπαιδευτές και εθελοντές της Εστίας έφτιαξαν υπέροχα γούρια, σβούρες και κλειδιά, χριστουγεννιάτικους δίσκους και καλάθια με συνθέσεις, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εσάς. 
Πρόγραμμα:
• 1-2 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-15.00 στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Λεωφ. Συγγρού 356, Αθήνα
• 8-9 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-15.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ)
• 13-23 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-20.00 στην «Εστία», οδός Σόνιας Νικολακοπούλου 13 Ν. Ψυχικό (πλησίον πλατείας Αγίας Σοφίας)
• 12-23 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-22.00 στο Christmas Star της HELEXPO, Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
Bazaar γλυκών & χειροποίητων εδεσμάτων:
• 18-19 Δεκεμβρίου, ώρες 10.00-18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού «Blue Bell» (Α’ πλατεία Π. Ψυχικού)

Bazaar από τη Συλλογική Πορεία Αγάπης
Για την ενίσχυση της προσπάθειας σίτισης και περίθαλψης ορφανών παιδιών και απόρων η Πορεία Αγάπης διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωι έως τις 10 το βράδυ. Στο bazaar θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια, δώρα αλλά και υπέροχες γεύσεις όπως γλυκίσματα, πίτες, μέλι, αγνό λάδι, σπιτικό κρασί, γλυκά του κουταλιού, ζεστό ψωμί, σοκολατάκια και πολλά άλλα κεράσματα σε ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ιnfo:  Aθήνα, Βουλγαροκτόνου 27Ακαι Χαριλάου Τρικούπη 134, 3ος όροφος, πληροφορίες 69432961042
Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους 26, 6ος όροφος, πληροφορίες 6945321423


Χριστουγεννιάτικο Bazaar Γυμνασίου-Λυκείου ΩΘΗΣΗ

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου ΩΘΗΣΗ διοργανώνουν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικο Bazaar με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του οργανισμού Make a Wish. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του πνεύματος των Χριστουγέννων μέσα από την ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού και φιλανθρωπίας. Το πρόγραμμα των δράσεων θα περιλαμβάνει: Πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών και βιβλίων, Παρουσίαση παραμυθιών, Μουσικά δρώμενα, Εικαστικά Εργαστήρια, Γαλλικό και Γερμανικό κιόσκι. Όλα τα έσοδα ενισχύουν τον οργανισμό Μake-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος) έναν διεθνή οργανισμό που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα!
Info: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ώθηση, Μαρμαρά 7-9, Σταμάτα Αττικής, και ώρα 11:00-15:00. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2108144137-8.

christmas-sweets 011432
Χριστουγεννιάτικο Bazaar Xeblogarisma
To ξεblogάρισμα για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας. Μαζί μας αυτή τη χρονιά θα είναι και η ομάδα «Επάνοδος» με έργα αποφυλακισμένων καθώς και η ομάδα «Δώσε-Πάρε». Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) θα βρείτε εκτός από έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελά μας, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 έως 5 ευρώ άλλα μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα και είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα.
Info: Σάββατο 13/12-Ωράριο: 11:00 έως τις 20:00, Κυριακή 14/12-Ωράριο: 11:00 έως τις 19:00. Θέατρο «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Τηλ. 2103412313 / 6951787821, Γκάζι (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός).

Ευκαιρίες για δώρα! 

The Meet Market στην ΑΘηναϊδα

Από την Κυριακή 21 έως την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη τριήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας επιστρέφει σε εορταστικό κλίμα. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια. Info: Ωράριο, 13:00 – 23:00 κάθε μέρα. Διεύθυνση: Καστορίας 34-36, Βοτανικός 10447.

The Blue Market
Από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, στο Νεοκλασικό Της Κολοκοτρώνη στήνεται το Blue Market Δεκεμβρίου. Χειροτέχνες, σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, παραγωγοί και δημιουργοί μικρών αντικειμένων, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού και παιχνιδιών αλλά και μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις, συναντιούνται όλοι στο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5, στην παλιά Βουλή.
Info:
 Κολοκοτρώνη 3-5. Δευτέρα: 10:30 με 17:00, Τρίτη: 10:30 με 20:00, Τετάρτη: 10:30 με 17:00, Πέμπτη: 10:30 με 20:00, Παρασκευή: 10:30 με 20:00, Σάββατο: 10:30 με 17:00. Από 13 Δεκεμβρίου ισχύει το εορταστικό ωράριο.

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης»
Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» εγκαινιάζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τους φίλους και τα μέλη του και θα λειτουργεί ως τις 21 Δεκεμβρίου! Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μεγάλες εκπλήξεις με πολλά είδη για χρήση κουζίνας, διακόσμησης, δώρων, ποικιλία γλυκών και ποτών (σπιτικών), πρωτότυπων συνθέσεων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, βιβλίων και ότι άλλο βάζει ο νους σας. Πρωτοτυπία: σε πολλά είδη προτείνετε εσείς οι ίδιοι την τιμή. Με τις αγορές σας δωρίζονται και πολλά αντικείμενα. Το Βazaar εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Λίτσας Κασούμη.
Info: Αγίων Ασωμάτων 47. Τηλέφωνο: 2103226054, Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 με 15:00, Σάββατο: 11:00 με 17:00, Κυριακή: 11:00 με 17:00.

Christmas offers party στο m.v.collection
Σε ένα στενό πίσω από το Μουσείο της Ακρόπολης θα βρεις ένα κρυμμένο μαγαζί που είναι γεμάτο κοσμήματα, τσάντες και αντικείμενα για το σπίτι ή το γραφείο – ιδανικά για την αγαπημένη σου θεία, τη διευθύντριά σου στη δουλειά, τις φίλες σου αλλά και για σένα. Το m.v. collection ετοιμάζει ένα μεγάλο bazaar στις 14 Δεκεμβρίου, με εκπτώσεις έως 50%, δώρα έκπληξη και ένα λαχταριστό brunch για να συνοδεύσεις τις αγορές σου. Σας περιμένουν διαγωνισμοί, και δώρα έκπληξη για όσους περάσουν εκεί την μέρα.
Info
: m.v. collection, Χατζηχρήστου 6. Ώρα: 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με Χειροποίητα Είδη στο Metropolis Cafe
Σε ένα πολύ γιορτινό κλίμα το Metropolis Cafe θα πραγματοποιήσει bazaar με χειροποίητα είδη (κοσμήματα, γλυκά, ρούχα) στον στο χώρο του.
Ιnfo: Παρασκευή 12/12 – Κυριακή 14/12/2014, Λαρίσης 49 – Αμπελόκηποι, 12.00 – 24.00
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b