MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην Αθήνα έρχονται οι Black Keys!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τα εικοστά γενέθλια του Rockwave αναμένονται τουλάχιστον εντυπωσιακά, αφού θα γιορτάσει παρέα με μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τους Black Keys που έρχονται στις 30 Μαΐου για μια μοναδική συναυλία στο Terra Vibe Park, στο πλαίσιο του Rockwave Festival 2015.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Η ιστορία για τα “Μαύρα Κλειδιά” ξεκινά στις αρχές του 2000 όταν οι πρώην συμμαθητές Dan Auerbach και Patric Carney αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την Indie rock με το “The Big Come Up” να βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων το 2002. Ακολούθησαν τα Rubber Factory και Thickfreakness τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.

Η δισκογραφική συνέχεια επεφύλασσε τα «Magic Potion» & «Attack and Release» για τους Black Keys διευρύνοντας και άλλο τη φήμη τους, ενώ τα “Your Touch” και “I Got Mine” δεν έλειψαν από καμία λίστα με τα καλύτερα τραγούδια τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Η ανηφορική τους πορεία συνεχίστηκε όταν τη διετία 2010/2011 τα “Brothers” και “El Camino” ήρθαν να επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για το σημαντικότερο rock group των τελευταίων ετών.

Οι blues καταβολές τους συνέχιζαν να δείχνουν το δρόμο όσο ο Auerbach με τον Carney συνέχιζαν να γράφουν ροκ διαμαντάκια με ρεφρέν που έμελλε να τραγουδηθούν από εκατομμύρια κόσμου. Το El Camino τους έφερε αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή διεθνή επιτυχία, μεγαλώνοντας τη συλλογή με Grammys που ξεκίνησαν στο “Brothers”, ενώ ο Derrick T. Tuggle έγινε το πρόσωπο της ημέρας ως ο πρωταγωνιστής του απολαυστικού video του Lonely Boy!

Aκολούθησε τεράστια περιοδεία για τη μπάντα μέχρι την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της υπό τον τίτλο Turn Blue, ο οποίος σκαρφάλωσε με χαρακτηριστική άνεση στο νο.1 των charts, ενώ το “Fever” γινόταν το νέο αγαπημένο τραγούδι των fans τους ανά τον κόσμο.

Info
TerraVibe Park, 37Ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, Μαλακάσα
Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 36€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€
Προπώληση: Από την Τρίτη 2 Δεκέμβριου 2014
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133
Θεσσαλονίκη: Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880
Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
ANYMA στο ΟΑΚΑ: Αυτοί οι artists συμπληρώνουν το line-up του ÆDEN Athens
Μουσικά Νέα
Στο live των METAMAN x Tsolimon, δεν θα νιώθει κανένας μόνος
Μουσικά Νέα
Late Night συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής
Εκδηλώσεις
Red Bull SoundClash: Rack vs Lila στο πιο δυνατό μουσικό live battle
Exodos
Σταυρός του Νότου: Όλα όσα θα ακούσουμε στις τρεις σκηνές του τη σεζόν 2026-27
Μουσικά Νέα
Το Release Athens 2027 φέρνει τους Tokio Hotel στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Μετακομίζει σε νέο χώρο και ανακοινώνει τους Neighbourhood
Μουσικά Νέα
Leon of Athens x Katerine Duska: Η «Δευτέρα» που θέλει να μάς κάνει να ξεφύγουμε
Μουσικά Νέα
12ο Tinos World Music Festival: Οι φωνές του κόσμου επιστρέφουν στην Τήνο
Μουσικά Νέα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη