MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η 5χρονη που έχει γοητεύσει το διαδίκτυο

Ταξιδεύει σε business class, κάνει βόλτες με λιμουζίνες και ποζάρει με τσάντες Louis Vuitton και Chanel, κοσμήματα από το Tiffany και ρούχα διάσημων σχεδιαστών. Ο λόγος για την πεντάχρονη Μπριάνα που έχει καταφέρει να γοητεύσει εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως χάρη στις χαριτωμένες φωτογραφίες της στο Instagram.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της χαριτωμένης εικονιζόμενης άρχισε να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τις πόζες της κόρης της. Ωστόσο, η φήμη της Μπριάνα εκτοξεύτηκε όταν εύποροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εντόπισαν τη μικρή Κορεάτισα και άρχισαν να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο της. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η μικρή Μπριάνα έγινε διάσημη στη Μέση Ανατολή και την Ασία, γεγονός που η η 27χρονη μητέρα της, Τζόσελιν, δεν άφησε ανεκμετάλλευτο. Η νεαρή μητέρα άρχισε να μαθαίνει στην κόρη της, φράσεις στα αραβικά, όπως μπορεί κανείς να δει σε μερικά βίντεο της στο YouTube.


Άμεσα, οι πλούσιοι θαυμαστές της Μπριάνα πλήρωσαν τα ταξιδιωτικά έξοδα της μικρής πρωταγωνίστριας και της οικογένειά της για να μεταφερθούν από τη Νότια Κορέα στο Ντουμπάι. Ο λογαριασμός της Μπριάνα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, ενώ κατά μέσο όρο κερδίζει 60.000 νέους κάθε ημέρα.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, στο Ντουμπάι, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί από το Μάιο σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων πληρωμένα από τους θαυμαστές της, όλοι αναγνωρίζουν την πιτσιρίκα και την αντιμετωπίζουν σαν ηθοποιό του Χόλιγουντ, γεγονός που φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε πολλά την μικρή Μπριάνα, αφού όπως σημειώνει η μητέρα της στην Daily mail: “Τώρα ξέρει ότι είναι διάσημη. Όταν πηγαίνουμε στο εμπορικό κέντρο, αναρωτιέται γιατί ο κόσμος δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί της. Το έχει συνηθίσει.” 

Βέβαια, οι γονείς της δηλώνουν ότι ανησυχούν για το τι θα συμβεί όταν η Μπριάνα μεγαλώσει: “Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε τώρα. Αν η Μπριάνα αρρωστήσει και δεν βάλουμε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο για 3-4 ημέρες, μας βομβαρδίζουν χιλιάδες email από όλο τον κόσμο, ρωτώντας τι συνέβη”, καταλήγουν.
 
 

 

 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b