MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μysteries Of love: ένα από τα πιο ονειρικά κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ…

Mαγικά πράγματα. Μαγική μουσική. Όλα συμβαίνουν σαν κάποιος να σκηνοθετεί φανταστικές ιστορίες. Τίποτε πιο μαγευτικά φανταστικό από την πραγματικότητα.Από τη Μαρία ΜαρκουλήΠηγή: Ιts my blender

author-image Μαρία Μαρκουλή

Eξηγώ αμέσως. Το Mysteries Of love από την καρδιά του Blue Velvet, κομβικό σημείο συνάντησης του Angelo Badalamenti με τον David Lynch, ένα από τα πιο ονειρικά κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ, με δύναμη να δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο. Είναι το πρώτο τραγούδι της συνεργασίας των δυο, Badalamenti/Lynch και πολύ χαρακτηριστικό για το τι ακολούθησε μετά. Πολύ χαρακτηριστικό για ό,τι πάντα μας μαγνητίζει.

Στο Μysteries Of love επιστρέφει ο Badalamenti αυτή τη φορά με την Kid Moxie (Έλενα Χαρμπίλα)! Ακούω το κομμάτι ξανά και ξανά. Καινούργια μαγεία. Η Έλενα φέρνει τη δική της αύρα, ‘γράφει’ βελουδένια, ξεδιπλώνει εικόνες μέσα στο ‘άγιο’ τραγούδι.

https://soundcloud.com/kidmoxie/mysteries-of-love-angelo-badalamenti-feat-kid-moxie#c=81&

Και είτε η Έλενα και ο Angelo σκούντηξαν το Σύμπαν, είτε αυτό πήρε πρωτοβουλία από μόνο του – έρχεται και το Twin Peaks με νέα επεισόδια. Φαντάζομαι τώρα Badalamenti και Lynch να ακούνε μαζί την Έλενα και να σχεδιάζουν σενάρια σε εκείνη την περίεργη πόλη.

To Mυστήριο της Αγάπης γίνεται ακόμη καλύτερο-στο καινούργιο άλμπουμ της Kid Moxie, “1888”. Έχουμε να περιμένουμε! (και άλλες συνεργασίες εκτός από αυτή με τον Badalamenti, με Gaslamp Killer, Clint Mansell κλπ). Σας το είπα από την αρχή-μαγικά πράγματα.

http://undorecords.bigcartel.com/product/lpun48-kid-moxie-1888

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b