MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και επειδή Σαββατοκύριακο σημαίνει διασκέδαση και ξεκούραση με αγαπημένα πρόσωπα, διαλέξτε ανάμεσα σε μουσικές παραστάσεις, λογοτεχνικές εκδηλώσεις, πάρτι, κινηματογραφικές προβολές και εκθέσεις και απολαύστε μαζί τους ένα ψυχαγωγικό διήμερο. Ναι, ναι είναι όλες δωρεάν! Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 18 Οκτωβρίου
Jazz μουσικές στο Zp87
Ο δεξιοτέχνης του σαξοφώνου Δημήτρης Tσάκας (σαξόφωνο,κιθάρα) συναντά την Άννα Λινάρδου (φωνή) και τον Γιάννη Αναστασάκη (κιθάρα, εφέ) για πρώτη φορά για ένα μουσικό “session” βασισμένο στα προσωπικά ακούσματα και βιώματα του καθενός…

Το Six D.o.g.s. κάνει party

Το Six D.o.g.s. γιορτάζει τα 5α του γενέθλια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτι, με ελεύθερη είσοδο, που θα αποπειραθεί να συμπυκνώσει ολόκληρη τη δημιουργική τρέλα αυτών των 5 ετών. Ορισμένοι από τους πιο αγαπημένους του συνεργάτες, DJs και παραγωγοί θα αναλάβουν να του ευχηθούν από decks και από σκηνής, ξεκινώντας στις 22.00 ακριβώς.

Εγκαίνια νέου βιβλιοπωλείου “Εν πλω” με συναυλίες και εκδηλώσεις
Τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου των εκδόσεων «Εν Πλω» (Χαριλάου Τρικούπη 6-10) συνοδεύουν πρωτότυπες λογοτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων, θεατρικές παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια. Το Σάββατο το βράδυ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Καίτης Κουλιά που θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε μουσικούς δρόμους γνώριμους κι αγαπημένους!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου
To “Μικρό Παρίσι των Αθηνών” ολοκληρώνεται στην Πλατεία Αγίου Παύλου 
To φεστιβάλ “Μικρό Παρίσι των Αθηνών” μετά από μία εβδομάδα επιτυχημένων μουσικών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με μια εντυπωσιακή γιορτή λήξης, στην οποία παρουσιάζει την ερμηνεύτρια, συνθέτη και πιανίστα Αντιγόνη Κατσούρη, σε ένα live πρόγραμμα διάρκειας μίας περίπου ώρας.

Σάββατο και Κυριακή
Κινηματογραφικές προβολές στην Καλλιθέα
Ενδιαφέρουσες ταινίες, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο παρουσιάζει για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο κινηματογράφος Καλυψώ. Παρακολουθήστε την ταινία «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ» που βασίζεται σε μέρος του υλικού που κινηματογραφήθηκε στο πλαίσιο ανθρωπιστικής αποστολής στη Λωρίδα της Γάζας τον Ιούλιο του 2010, ή επιλέξτε την παρέα των παιδιών σας στο μεταγλωττισμένο «ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ».

stigmesΣτιγµές και όψεις του Στάθη Ανδρουτσάκη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Στο αίθριο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, παρουσιάζεται, από τις 26 Αυγούστου έως και τις 28 Οκτωβρίου, η έκθεση του εικαστικού Στάθη Ανδρουτσάκη, µε τίτλο «Στιγµές και όψεις». Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα του (λάδια και χαρακτικά) που αποτυπώνουν στιγµές και όψεις από τοπία στην Ελλάδα, καθώς και από εργοστασιακούς χώρους. Στη σειρά των έργων µε θέµα τους εργοστασιακούς χώρους, ο Ανδρουτσάκης αναζητά στη σιωπή των εγκαταλειµµένων εργοστασίων τα χνάρια του χρόνου, αποκαλύπτοντας µέσα από τα χαλάσµατα ό,τι διαφεύγει ως εικόνα και αίσθηµα. Οι ανθρώπινες µορφές που παρουσιάζονται µέσα στα ερείπια υποδηλώνουν τη φθορά, αλλά και ταυτόχρονα την αναγέννηση, έναν υπαινιγµό του έρωτα και του θανάτου.

 

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b