MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το κορίτσι που ΔΕΝ εξαφανίστηκε στο αμερικανικό Box Office

Η νέα ταινία του David Fincher ‘Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε” έκανε πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα και στην Αμερική και στην Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη ταινία στις ΗΠΑ έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια για το τριήμερο 3-5 Οκτωβρίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, “Το Κορίτσι που εξαφανίστηκε” σημείωσε πρωτιά στις εισπράξεις στο αμερικανικό Box Office. Το θρίλερ, με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck, είχε έσοδα της τάξης των 38 εκατ. δολαρίων. (Η ταινία πήγε ιδιαίτερα καλά και στις ελληνικές αίθουσες, κόβοντας πάνω από 55 χιλιάδες εισιτήρια το τετραήμερο από 2 μέχρι 5 Οκτωβρίου.) 

Στη δεύτερη θέση και πολύ κοντά, με 37,2 εκατ. δολάρια εισπράξεις είναι το θρίλερ με μια κούκλα “Annabelle”. Η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους θα κυκλοφορήσει από τις 16 Οκτωβρίου. 

Στην τρίτη θέση η ταινία “The Equalizer“. H περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington είχε σημειώσει πρωτιά την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή τη φορά αρκέστηκε στην ικανοποιητικότατη τρίτη θέση, με εισπράξεις 19 εκατ. δολαρίων.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Ο Στέφανος Ρόκος υπογράφει τις αφίσες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Όλα όσα αγαπάμε στη Δράμα του φεστιβάλ
Cine News
Οι πρώτοι νικητές του 48ου DISFF σε σπουδαστικά προγράμματα, Animation και Pitching Lab
Cine News
Γη της Ελιάς – Ο Επίλογος: Πότε κάνει πρεμιέρα ο 5ος και τελευταίος κύκλος;
Cine News
Κακές Ιδέες: Η νέα σειρά Ατζαράκη και Ζάμπρα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV – Δες το trailer
Cine News
Γιώργος Τσεμπερόπουλος: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος και αφιέρωμα στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Τελετή έναρξης για τη μεγάλη γιορτή του σινεμά μικρού μήκους
Cine News
Λάνθιμος, Javier Bardem, Emma Stone μεταξύ των χιλιάδων που δεσμεύονται να μη συνεργαστούν με ισραηλινούς φορείς «συνεργούς στη γενοκτονία»