Καλλιστεία Κύπρου: Υποψήφια θα έλεγε “συγχαρητήρια” σε φορέα του AIDS!
Οι ερωτήσεις των Καλλιστείων ήταν πάντα πηγή περίεργων και αστείων απαντήσεων. Όμως, η απάντηση, που έδωσε διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτική εκπομπή για την ανάδειξη της Μις Κύπρος, είναι πραγματικά απίστευτη.
A
A
Όταν η διαγωνιζόμενη, στην εκπομπή Feel Fantastic, που μεταδίδεται από το Mega Κύπρου, ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα έλεγε σε κάποιο γνωστό της, αν μάθαινε ότι είναι φορέας του AIDS, εκείνη απάντησε ότι θα ενθουσιαζόταν και θα του έλεγε «μπράβο» και… «συγχαρητήρια»!
“Κατ’ αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, γιατί όταν βοηθάς τους άλλους κερδίζεις”, δήλωσε η κοπέλα. Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη με την απάντηση και επανέλαβε την ερώτηση, για να επαναλάβει πάλι τα ίδια.
Στην συνέχεια, διευκρινίστηκε ότι η υποψήφια δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη φορέας. Ευτυχώς τουλάχιστον το Aids το ήξερε.
Δείτε το βίντεο:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Από burgers μέχρι bar: 10 μαγαζιά που ανακαλύψαμε το 2025 και έγιναν στέκια
Family Weekend: 8 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Δέκα χρόνια χωρίς τον David Bowie: Η παράξενη «αθανασία» του Starman
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 10-11 Ιανουαρίου
ΣΚ χωρίς πορτοφόλι: 5 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα
Εξάρες, από την Ομάδα ΝΕΟΝ στο Θέατρο Ροές
Ο Alvin Queen φέρνει στην Αθήνα το αφιέρωμα στον μύθο της jazz Oscar Peterson
Τα sos της Τέχνης που θα δούμε στην Ευρώπη το ’26
Οι High Vis στο Release Athens, με Offspring και Bad Religion
Έρευνα: 6 στους 10 Έλληνες εξακολουθούν να μην αποταμιεύουν για τη σύνταξή τους