Καλλιστεία Κύπρου: Υποψήφια θα έλεγε “συγχαρητήρια” σε φορέα του AIDS!
Οι ερωτήσεις των Καλλιστείων ήταν πάντα πηγή περίεργων και αστείων απαντήσεων. Όμως, η απάντηση, που έδωσε διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτική εκπομπή για την ανάδειξη της Μις Κύπρος, είναι πραγματικά απίστευτη.
A
A
Όταν η διαγωνιζόμενη, στην εκπομπή Feel Fantastic, που μεταδίδεται από το Mega Κύπρου, ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα έλεγε σε κάποιο γνωστό της, αν μάθαινε ότι είναι φορέας του AIDS, εκείνη απάντησε ότι θα ενθουσιαζόταν και θα του έλεγε «μπράβο» και… «συγχαρητήρια»!
“Κατ’ αρχάς θα του έλεγα συγχαρητήρια, μπράβο και ότι είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, γιατί όταν βοηθάς τους άλλους κερδίζεις”, δήλωσε η κοπέλα. Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη με την απάντηση και επανέλαβε την ερώτηση, για να επαναλάβει πάλι τα ίδια.
Στην συνέχεια, διευκρινίστηκε ότι η υποψήφια δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη φορέας. Ευτυχώς τουλάχιστον το Aids το ήξερε.
Δείτε το βίντεο:
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ Δράμας: Aνοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών μικρού μήκους για τη 49η διοργάνωση
Ριφιφί: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία της COSMOTE TV
Άνοιξη στο ΕΜΣΤ: Τρεις ατομικές εκθέσεις, τρεις φωνές της ελληνικής πρωτοπορίας (1950–1980)
Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας
Open Call Βig Short Films 2026: To μέλλον του ελληνικού σινεμά είναι εδώ
Στην πρόβα – “Δάκρυ στο Φίδι” στο Bios (video)
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Η Πρωτοβουλία Cycladic Identity ανακοινώνει την 4η φάση χρηματοδότησης προγραμμάτων
Αυτοί ήταν οι δημοφιλέστεροι νησιωτικοί προορισμοί για Έλληνες και ξένους το 2025
Ελλάδα: Το 35,5% του εισοδήματος πηγαίνει στη στέγη – Νέα μελέτη της διαΝΕΟσις
Φεβρουάριος με δυνατές πρεμιέρες σε ΕΡΤ1 και ERTFLIX