MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας μήνας χωρίς πορτοφόλι: όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα!

Θεατρικές παραστάσεις σε δρόμους και αυλές, φεστιβάλ δήμων, θερινά σινεμά και συναυλίες. Ο Οκτώβριος φόρεσε τα φθινοπωρινά του και έφερε μαζί του πολλές ενδιαφέρουσες και κυρίως δωρεάν εκδηλώσεις. Για διαλέξτε…

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

The Blue Market στο Νεοκλασικό της Κολοκοτρώνη
Κάθε εβδομάδα από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου έως το Σάββατο στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 στην πλατεία Κολοκοτρώνη πίσω από την παλιά Βουλή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά προϊόντα που θα εκθέτουν και θα παρουσιάζουν, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δημιουργοί και ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως ρούχα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα, vintage & retro, διακοσμητικά, αξεσουάρ.

Δάφνη – Υμηττός – Πολιτισμός
Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα διαρκέσει και το φεστιβάλ πολιτισμού του δήμου Δάφνης-Υμηττού, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, από ρεσιτάλ κιθάρας μέχρι μουσικές παραστάσεις.

ksenagiseiwΔωρεάν ξεναγήσεις και φέτος στις ομορφιές της Αθήνας
Από τις 5 έως τις 26 Οκτωβρίου, η αγαπημένη συνήθεια των αθηναίων είναι εδώ! Ξεκινάει το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

chimairesΤο 3ο Φεστιβάλ Χίμαιρες στο Beton7
Στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7 πραγματοποιείται το 3ο Φεστιβάλ Χίμαιρες. Δέκα χρόνια μετά την γέννησή της, μια ανήσυχη ομάδα ανθρώπων, επιχειρεί να συγκεντρώσει όλα όσα κυνηγά σε 3 ημέρες. Μέσα από performances, προβολές, εκθέσεις, workshops, lives & dj sets.

Tο μικρό Παρίσι των Αθηνώνpetit paris
Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» διεξάγεται από τις 9 έως τις 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στην ευρύτερη γειτονιά του κέντρου κάτω από την πλατεία Ομονοίας, γύρω από την πλατεία Βάθη και την πλατεία Καραϊσκάκη, ως τον σταθμό Λαρίσσης, όπου πολλοί δρόµοι έχουν γαλλικά ονόµατα (Μάρνη, Φαβιέρου, Μαιζώνος, Β.Ουγκώ, Σατωβριάνδου, Βερανζέρου κ.α), με πλήθος εκδηλώσεων, εκεί συναντώνται, εδώ και χρόνια, ο αθηναϊκός αστικός πολιτισµός, η ελληνική λαϊκή παράδοση, οι κουλτούρες των µεταναστών, ταξιδιωτών και επισκεπτών.

Μουσικοθεατρικές συναντήσεις στο Zp87
Τρία χρόνια δημιουργικής πορείας κλείνει ο χώρος έκφρασης Zp87, και το γιορτάζει όλο τον Οκτώβριο με μοναδικές μουσικοθεατρικές συναντήσεις. Σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ξεχωριστές παρατάσεις, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

vinylVinyl is back: Η γιορτή του βινυλίου επιστρέφει στην Τεχνόπολη
Το Vinyl is back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας ! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο, αναπτύσσεται παράλληλα με τη διαχρονικότητα του βινυλίου. Το “Vinyl is back”, έχοντας πλέον καταξιωθεί ως το σημείο συνάντησης όσων αγαπούν τη μουσική και τον ιδιαίτερο ήχο των δίσκων βινυλίου, επανέρχεται για μια ακόμη φορά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το τριήμερο 31 Οκτωβρίου, 1 και 2 Νοεμβρίου 2014.


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b