MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεχνούσε τα λόγια της στη θεατρική πρεμιέρα στο Λονδίνο η Lindsay Lohan!

Το αγγλικό θέατρο φαίνεται ότι δίνει επαγγελματική διέξοδο σε ηθοποιούς από την Αμερική, που ήταν κάποτε, αλλά δεν είναι πια, πρώτα ονόματα. Όμως, καμιά φορά, αυτή η επιλογή οδηγεί και σε καταστροφικά αποτελέσματα για την θεατρική παράσταση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η περίπτωση της Lindsay Lohan είναι χαρακτηριστική. Η ηθοποιός προσελήφθη, για να παίξει σε παράσταση στο Λονδίνο. Κι όπως ήταν αναμενόμενο τα έκανε θάλασσα. Στην παράσταση του έργου του David Mamet “Speed-the-Plow” η ηθοποιός έχανε τα λόγια της διαρκώς και είτε της τα σφύριζε κάποιος υποβολέας από τα πλάγια της σκηνής, είτε τα διάβαζε μέσα από ένα βιβλίο. Και σε έναν συναισθηματικά φορτισμένο μονόλογό της το απαιτητικό λονδρέζικο κοινό ξέσπασε στα γέλια.

Από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter η ερμηνεία της Lohan, αλλά και γενικότερα η παράσταση δεν άρεσαν καθόλου. Ένα σχόλιο τονίζει πως σε μία ατάκα, που έλεγε “Είσαι φανταστική”, το κοινό γελούσε ειρωνικά. Άλλος θεατής της παράστασης εκτιμά πως δεν υπήρχε καθόλου σκηνοθέτης, ούτε έγιναν πρόβες στην παράσταση. 

Δεν πήγαν, λοιπόν, καλά τα πράγματα στην νέα απόπειρα της Lohan να κάνει το μεγάλο comeback- από το θεατρικό σανίδι αυτή τη φορά.  

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
Cine News
The House of David: Ο 2ος κύκλος της βιβλικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Prime Video
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Cine News
Dune 3: Teaser και posters αποκαλύπτουν το εντυπωσιακό καστ
Cine News
Η Χάνα Μοντάνα επιστρέφει… 20 χρόνια μετά στο Disney+
Cine News
Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου κλείνει τα 25 του χρόνια
Cine News
28ο ΦΝΘ: Αυλαία με την απονομή των βραβείων – Τα ντοκιμαντέρ που διακρίθηκαν
Cine News
Όσκαρ για τον Sean Penn χωρίς τον Sean Penn – Γιατί απουσίαζε από την τελετή;
Cine News
Κασσάνδρα Κουλουκουντής: Η Ελληνίδα που κέρδισε το πρώτο Όσκαρ Κάστινγκ στην ιστορία του θεσμού
Cine News
Oscars 2026: H συγκινητική ερμηνεία της Μπάρμπρα Στράιζαντ για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Cine News
Ο Χαβιέ Μπαρδέμ είπε “όχι στον πόλεμο” από τη σκηνή των Όσκαρ