Ταξιδιωτικές προβολές ταινιών στον πολυχώρο Διέλευσις με ελεύθερη είσοδο
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» διοργανώνει και φέτος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν τριήμερη προβολή ανέκδοτων ταξιδιωτικών ταινιών, με ελεύθερη είσοδο. Ο Γιάννης Ψαρουδάκης και η Μαρία Βιτωράκη θα μας ταξιδέψουν σε τόπους όπως η Βραζιλία, η Πολωνία, η Υεμένη και οι Δαλματικές Ακτές, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Γιάννης Ψαρουδάκης και η Μαρία Βιτωράκη είναι ένα ζευγάρι που ξεκίνησε με μια μοτοσικλέτα για να γυρίσουν τον κόσμο! Με έναν εντελώς αντισυμβατικό τρόπο μας ταξιδεύουν σε εμπειρίες έξω από τα συνηθισμένα, μαγεύοντάς μας με τις ανακαλύψεις τους και ανοίγοντάς μας την όρεξη να κάνουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο.
Πρόγραμμα προβολών:
Κυριακή 14/9: Βραζιλία 19.00 – 21.30
Δευτέρα 15/9: Πολωνία 19.00 – 20.30
Σκόπια – Μαυροβούνιο – Κροατία (Δαλματικές Ακτές) 20.45 – 21.45
Τρίτη 16.9: Υεμένη 19.00 – 20.30
Προαιρετική εισφορά για τα έξοδα της διοργάνωσης 3€
Ο χώρος κλιματίζεται
Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Ο Τέλειος Φόνος: To αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ για 2η σεζόν στο Θέατρο Eliart
- Το Παιδί Τραύμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο μεγάλα live
- Ο πατέρας μου, του Φλοριάν Ζελλέρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Στοά
- «Για Σένα»: Νέα δραματική σειρά με Τζομπανάκη, Δημητροπούλου και Παρασύρη έρχεται στον Alpha
- Ο Καραφλομπέκατσος, της Λένας Κιτσοπούλου για 2η χρονιά στο Θέατρο Olvio