MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Pre-Show PLACEBO Party με τον Timo Maas στο Stage Volume 1

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου οι Placebo έρχονται την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο καλοκαιρινό event της χρονιάς και είναι λογικό το καλοκαιρινό μουσικό event της χρονιάς να χρειάζεται και το κατάλληλο pre show party! Γι’ αυτό το λόγο, την Πέμπτη 7 Αυγούστου – μια μέρα πριν την συναυλία των Placebo-, ο Timo Maas θα βρεθεί στα decks του Stage Volume 1 για να remix-άρει τα πολυαγαπημένα τραγούδια των Placebo, και να ξυπνήσει μνήμες και από την υπερ-επιτυχημένη συνεργασία του με τον Brian Molko.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

O Timo Maas είναι ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους DJ’s στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Ο Γερμανός παραγωγός γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τα remixes του σε Madonna, Fatboy Slim, Depeche Mode & Placebo και θεωρείται ένας από τους βασικούς αρχιτέκτονες της Γερμανικής rave σκηνής.

Από τα underground clubs της γερμανικής σκηνής ο Maas δεν άργησε να βρεθεί πίσω από τις κονσόλες των μεγαλύτερων clubs της Ευρώπης και να κερδίσει τη φήμη του “ηγέτη –χαμαιλέοντα” της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής μουσικής, χάρη στην ικανότητα του να αφομοιώνει στη μουσική του samples και επιρροές από κάθε μουσικό είδος, ενώ τα remixes του ανάγκασαν κοινό και κριτικούς να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Κάθε του show ένα κολάζ από παραμορφωμένους ήχους με κινηματογραφική αισθητική και ψηλά ντεσιμπέλ!

Info
Για το Pre show PLACEBO Party με τον Timo Maas
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 9 ευρώ
μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 11 ευρώ
και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 13 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Κερδίστε προσκλήσεις, εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b