MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Chania Rock Festival 2014 με Ψαραντώνη και Αγγελάκα

Από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου πραγματοποιείται το Chania Rock Festival 2014, με δυνατά μουσικά ονόματα, όπως Blaze Bayley, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης και Villagers Of Ioannina City.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Πρόγραμμα συναυλιών

Πέμπτη 7 Αυγούστου
Την πρώτη μέρα του Chania Rock Festival 2014 θα εμφανιστεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ο όποιος θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της τεράστιας δισκογραφίας του, πρόσφατης και μη. Αυτό σημαίνει ότι τα αγαπημένα μας κομμάτια από τις Τρύπες μέχρι το τελευταίο του δίσκο Η Γελαστή Ανηφόρα θα ακουστούν τη πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Μαζί του οι πατρινοί GO που θα μας κουβαλήσουν με το ρυθμικό blues/rock τους καθώς και οι Χανιώτες Almost Sober.

Ώρα έναρξης 19:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
Είσοδος 12 Ευρώ προπώληση – 15 Ευρώ στην πόρτα.
Εισιτήριο διημέρου Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Παρασκευή 8 Αυγούστου
Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ροκάρουμε παραδοσιακά με τη λύρα του αγαπημένου ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ. Μαζί του θα είναι ο Ψαρογιώργης και ο Γιάννης Παπατζανής. Εκτός του Ψαραντώνη, φιλοξενούμε ένα απ τα πιο δυνατά ροκ ονόματα φέτος στην Ελλάδα. Οι Villagers Of Ioannina City μας έρχονται κατευθείαν από τα Ιωάννινα και ξεχωρίζουν για το πάντρεμα ηπειρώτικων σκοπών και αγαπημένων παραδοσιακών τραγουδιών με σύγχρονο ψυχεδελικό groovy rock. Μη τους χάσετε! Τέλος τη τριάδα κλείνει το νέο χανιώτικο σύνολο Μαρσύας.

Ώρα έναρξης 19:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
Είσοδος 12 Ευρώ προπώληση – 15 Ευρώ στην πόρτα.
Εισιτήριο διημέρου Πέμπτης 7 Αύγουστου και Παρασκευής 8 Αύγουστου 20 Ευρώ (μόνο προπώληση)

Σάββατο 9 Αυγούστου
Το Σάββατο το φεστιβάλ παίρνει φωτιά με τη πιο δυνατή του μέρα. Από το stage του C.R.F. θα παρελάσουν οι Χανιώτες punk rockers Core the band, οι ηρακλειώτες stoner rockers Forsaken Memoriam, οι thrashers Chronosphere απ την Αθήνα και όσο σκοτεινιάζει το πρόγραμμα δυναμώνει με τους international Αθηναίους Battleroar (στα φωνητικά ο Gerri P. Mutts των Sacred Steel), με νέο καταπληκτικό δίσκο στις αποσκευές τους. Αμέσως μετά σειρά έχει ο Blaze Bayley, ο πρώην τραγουδιστής των θρυλικών Iron Maiden, ο όποιος θα μας κρατήσει παρέα με κομμάτια απ τη προσωπική του δισκογραφία και βεβαία με αγαπημένα κομμάτια από τη θητεία του στους Iron Maiden. Η βράδια θα κλείσει με τους Destruction, ένα απ τα μεγαλύτερα ονόματα στη thrash μουσική σκηνή, μια μπάντα που έθεσε τα όρια του ιδιώματος. Οι Destruction κατευθείαν από τη Γερμάνια, θα rock-άρουν τα Χανιά, στη πιο δυνατή μέρα από τη δημιουργία του Chania Rock Festival.

Ώρα έναρξης 18:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00
Είσοδος 20 Ευρώ προπώληση – 25 Ευρώ στην πόρτα.

Info
Σημεία Προπώλησης:
ΧΑΝΙΑ: Avalon, Βαζάκι, Έλλη, Rock House
ΡΕΘΥΜΝΟ: Chaplin’s
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Route 66, Travel Experience
ΑΘΗΝΑ: Sirens
Η προπώληση ξεκινάει το Σάββατο 26 Ιουλίου
Εναλλακτικα μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικα το εισιτηριο σας ακόμα και τώρα στο http://www.ticketarena.gr/

Περισσότερα από Φεστιβάλ
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ο άντρας μου: Η σκηνική εκδοχή των διηγημάτων της Rumena Bužarovska από τη Μαρία Μαγκανάρη στο WOW Athens 2026
Cine News
28ο ΦΝΘ: Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης
Cine News
28ο ΦΝΘ: Σινεμά χωρίς αποκλεισμούς με διευρυμένες δράσεις προσβασιμότητας
Φεστιβάλ
Από τη Φωκίδα μέχρι την Αθήνα - Όταν η συμπερίληψη γίνεται πράξη
Cine News
28ο ΦΝΘ: Tristan Forever, ένα ταξίδι στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου
Μουσικά Νέα
Imany, DJ sets, pop-up συναυλίες, party: Η μουσική πλευρά του WOW Athens 2026
Cine News
Beyond Borders: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα
Βιβλία
Τι συζητά η λογοτεχνία σήμερα; Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Αθήνας ανοίγει τον διάλογο
Εικαστικά
Διεθνής Ημέρα των Γυναικών: Η Γεωργία Λαλέ φέρνει το “True Blue – Αληθινό Μπλε” στο Κέντρο Τεχνών
Art & Culture
(Και) το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης “θα μάς χωράει όλους”
Cine News
28o ΦΝΘ: “The Oldest Person in the World” ένα ντοκιμαντέρ που γιορτάζει τη ζωή
Cine News
28ο ΦΝΘ: Spotlight στον αμερικανό πολυμεσικό καλλιτέχνη Μπιλ Μόρισον