Rihanna στον τελικό: Βγάζει μπλούζες πανηγυρίζοντας και πίνει κοκτέιλ με τους νικητές
Εκτός από την Άγκελα Μέρκελ και η ποπ τραγουδίστρια Rihanna πανηγύρισε με τρέλα με την επιτυχία των Γερμανών στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βέβαια, σε αντίθεση με τη σοβαρή γερμανίδα καγκελάριο, η ξέφρενη ποπ σταρ πανηγύρισε το γκολ του Γκέτσε βγάζοντας την μπλούζα της.
A
A
Βέβαια, η Rihanna συνήθως αφορμή ψάχνει για να αφαιρέσει ρούχα από πάνω της. Και καθώς είναι φανατική οπαδός της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, δεν μπορούσε να κρατηθεί.
Μάλιστα, η τραγουδίστρια από τα Barbados έγραψε στο twitter της ότι η παρουσία της στον τελικό ήταν “η πιο επική εμπειρία ολόκληρης της ζωής μου”.
Επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά τον τελικό, πέρασε χαλαρές στιγμές με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, πίνοντας κοκτέιλ και βγάζοντας φωτογραφίες με γερμανούς παγκόσμιους πρωταθλητές και το βαρύτιμο τρόπαιο του μουντιάλ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φιντέλ Ταλαμπούκας: Προσπαθώ να είμαι άνθρωπος. Να έχω αμφιβολίες γι’ αυτά που λέω και πράττω
Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις, πλέον, για να μιλήσουμε για τον θάνατο μίας γυναίκας
Το Μπαλέτο της ΕΛΣ παρουσιάζει τη Χρυσή Εποχή του Κωνσταντίνου Ρήγου με special guests
Δήμος Αθηναίων: Η ποίηση συναντά τις άλλες τέχνες σε έναν νέο κύκλο ανοιχτών συζητήσεων
Κατά Φαντασίαν Ασθενής, σε σκηνοθεσία Ρέππα – Παπαθανασίου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γεννάδειος Βιβλιοθήκη: Διεθνές Συνέδριο για το μέλλον των βιβλιοθηκών και τη γνώση ως δημόσιο αγαθό
Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας στη Θεσσαλονίκη
DANTON / Η Ανατομία μιας επανάστασης, από την ομάδα RMS MATAROA στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Ένας «Οθέλλος» με την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα