Rihanna στον τελικό: Βγάζει μπλούζες πανηγυρίζοντας και πίνει κοκτέιλ με τους νικητές
Εκτός από την Άγκελα Μέρκελ και η ποπ τραγουδίστρια Rihanna πανηγύρισε με τρέλα με την επιτυχία των Γερμανών στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βέβαια, σε αντίθεση με τη σοβαρή γερμανίδα καγκελάριο, η ξέφρενη ποπ σταρ πανηγύρισε το γκολ του Γκέτσε βγάζοντας την μπλούζα της.

A
A
Βέβαια, η Rihanna συνήθως αφορμή ψάχνει για να αφαιρέσει ρούχα από πάνω της. Και καθώς είναι φανατική οπαδός της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, δεν μπορούσε να κρατηθεί.
Μάλιστα, η τραγουδίστρια από τα Barbados έγραψε στο twitter της ότι η παρουσία της στον τελικό ήταν “η πιο επική εμπειρία ολόκληρης της ζωής μου”.
Επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μετά τον τελικό, πέρασε χαλαρές στιγμές με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, πίνοντας κοκτέιλ και βγάζοντας φωτογραφίες με γερμανούς παγκόσμιους πρωταθλητές και το βαρύτιμο τρόπαιο του μουντιάλ.

A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σέρρες: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1 – Η ιστορία συνεχίζεται
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Η νέα σειρά του Alpha μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της
31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα με την νέα του ταινία
Το πρώτο πλωτό μουσείο του κόσμου «δένει» στον Πειραιά
Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 – Με εντυπωσιακό show για τα 50 χρόνια τους
Σκληρές Αλήθειες: 54′ λεπτά με την Επιστημονική Κοινότητα στο Olvio
Το Κύμα, του Τοντ Στράσερ επιστρέφει για 2η σεζόν στο Θέατρο Λαμπέτη
Σταυρός του Νότου: Νέα σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή διάθεση
Αυτές οι νύχτες (που) μένουν δεν θα είναι οι τελευταίες για τις Νύχτες Πρεμιέρας – παρά την αδιαφορία της Πολιτείας