MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens School Festival 2014: Οι νέοι της Αθήνας πατάνε Γκάζι

Με το σύνθημα «Κάνε τη διαφορά. Μίλα ΤΩΡΑ!» οι νέοι της πρωτεύουσας συμμετέχουν στο 6ο Athens School Festival 2014 και με τα τραγούδια τους στέκονται ενάντια στο φαινόμενο των καιρών, στο Bullying, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

22 σχολικές και φοιτητικές μπάντες ανεβαίνουν φέτος στο stage της “Τεχνοπολις” στο Γκάζι χαρίζοντας μας ένα full power music διήμερο, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου. Μαζί τους τα Ημισκούμπρια (4/7) και ο Ρους (5/7), που στηρίζουν αφιλοκερδώς με την παρουσία και τα τραγούδια τους την εκδήλωση.

Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το YouSmile.gr, τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παρασκευή 4 Ιουλίου
PURPLE STRINGS, FM, SHUTTERS, BAZZINGA, SAVE SEX, VIOLENT CARTOONS, ACE OF HEAVEN, SIMPLEFAST, REPTILE, THE MOUND, Guest: ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ

Σάββατο 5 Ιουλίου
JUNK BOX, GED JAMESON, THE UNIQUES, INSIDE OUT, ROCKAMORA, EVAGELOS KDM, BOMBING THE AVENUE, CAFROCK ASSUS, RAISIN LEVEL, FACELESS MASS, Guest: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b