MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλο κέφι αλλά και επεισόδια στη συναυλία του Μάνου Τσάο στη Θεσσαλονίκη (video)

Τα αίματα άναψαν στη συναυλία του Μάνου Τσάο στη Θεσσαλονίκη, σε μικρής έκτασης επεισόδιο. Η συναυλία πάντως του Ισπανογάλλου μουσικού διασκέδασε πολύ το κοινό που την παρακολούθησε.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ ατόμων που βρισκόταν στην συναυλία του Ισπανογάλλου μουσικού και μιας ομάδας αγνώστων, στους χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων με ξύλα επιτέθηκε σε μια άλλη που παρακολουθούσε τη συναυλία, και αυτή, προσπαθώντας να αμυνθεί, αντεπιτέθηκε πετώντας μπουκάλια.

Όπως έγινε γνωστό από το ΕΚΑΒ, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της πόλης, με κακώσεις στο κεφάλι και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η συμπλοκή δεν διήρκησε πολύ και οι άγνωστοι εγκατέλειψαν το χώρο του λιμανιού προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Πάντως, πέρα από το μικρής έκτασης επεισόδιο, η ίδια η συναυλία του Μάνου Τσάο φαίνεται ότι άφησε απολύτως ευχαριστημένο το κοινό της Θεσσαλονίκης. Στο video παρακάτω, βλέπουμε πόσο το διασκεδάζουν. Αλλά και τα σχόλια που γράφονται στα site και τo Youtube είναι εγκωμιαστικά για τη συναυλία. 

Όσοι σχολιάζουν, κάνουν λόγο για μεγάλο σεβασμό του κοινού από τον Μάνου Τσάο και τους μουσικούς του, που έπαιξαν με μεγάλη όρεξη και ενέργεια επί 150 λεπτά στην σκηνή. Και δηλώνουν ότι το κοινό έφυγε με χαμόγελο από τη συναυλία. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για την κορυφαία συναυλία που έγινε ποτέ στην Θεσσαλονίκη. 

 
Δείτε video της συναυλίας:

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b