MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πρώτο διαδραστικό σεμινάριο τάσεων στο Ρομάντσο

H 9designlab και η Αθηνά Ματίς διοργανώνουν στις 30 Ιουνίου, το πρώτο διαδραστικό σεμινάριο τάσεων στην Ελλάδα στο ιστορικό χώρο του Ρομάντσο.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

PLANB ο τίτλος του και είναι το μοναδικό όπλο για τα επόμενα χρόνια αφού παρουσιάζονται οι τάσεις του χειμώνα 2015-16, χρονιά ορόσημο για την μεγάλη αλλαγή! Στο σεμινάριο θα δοθούν τα σημαντικότερα εργαλεία σε επαγγελματίες-δημιουργούς, σπουδαστές-δημιουργούς και σε όλους εκείνους που θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα! Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό workshop και αφορά σπουδαστές και επαγγελματίες, της Αρχιτεκτονικής, της Μόδας, των Εικαστικών Τεχνών, του Design, της Φωτογραφίας, της Γεύσης , αλλά και των Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών.

Εισηγητές είναι οι Γιάννης Τσεκλένης -δημιουργός & designer, ο Νίκος Σταθούλης –δημοσιογράφος & εικαστικός, ο Νίκος Καραθάνος –chef / βραβευμένος με αστέρια Michelin και η Αθηνά Ματίς –αρχιτέκτονας και trend consultant. Επίσης, θα υπάρξει -σε πρακτικό επίπεδο- η παρουσίαση case study στο χώρο του design από τον Αλέξη Αδάμ. Ουσιαστικά, τα πιο ”καλά” μυαλά θα ασχοληθούν με τα νέα format του αύριο και θα δώσουν τις δικές τους προτάσεις και λύσεις για τη σκέψη του μέλλοντος.

Info
Διεύθυνση: Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια, Αθήνα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1η συμμετοχή: 150€, γκρουπ 2 ατόμων: 250€, γκρουπ 3 ατόμων: 300€
ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ: [email protected]
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.splashmagazine.net
Τηλ.: 6973 667011

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b