A
A
Όμως, η ίδια η ηθοποιός, σε δηλώσεις που έκανε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός sequel. Η Jolie, ερωτώμενη για το αν θα ξαναπαίξει το ρόλο, δεν έκλεισε το θέμα: “Εϊχε πολύ πλάκα. Ίσως να έχω την ευκαιρία να την παίξω ξανά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία χτες έγινε 39 ετών.
Μέχρι στιγμής η ταινία έχει φέρει εισπράξεις των 75 εκατ. δολαρίων εντός της Αμερικής. Σε αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και άλλα 100 εκατ. από τους κινηματογράφους του υπόλοιπου κόσμου, σε μία ταινία που παίζεται μόλις μία εβδομάδα.
Τα νούμερα, λοιπόν, μόνο θετικά είναι για την πιθανότητα ενός sequel. Το θέμα είναι κατά πόσον η ιστορία σηκώνει μια δεύτερη ταινία.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Πάσχα στο One and Only Aesthesis με ξεχωριστές γεύσεις, εμπειρίες και οικογενειακές στιγμές
Dena DeRose: Η μεγάλη κυρία της τζαζ στο Half Note
4 in Groop: Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte Ground Stage
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Funky Buddha «The Escape»: Η καμπάνια που επαναπροσδιορίζει το urban getaway
Portfolio Selection: Ομαδική έκθεση στο Domatio Art Space
Τι θα κάνουμε βρε φίλοι: Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τον κοσμοπολίτη ρεμπέτη Κατσαρό στο ΠΛΥΦΑ
30 Χρόνια Μέρες Αδέσποτες: Ο Χρήστος Θηβαίος “γιορτάζει” στο Θέατρο Βράχων
Θέατρο Τέχνης: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με ειδική προσφορά για τη «Locandiera»