MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

70% έκπτωση σε αυθεντικά φορέματα και νυφικά Vera Wang, Sophia Kokosalaki, Monique Lhuillier

Οι προσφορές στο κατάστημα Vera Wang στο Κολωνάκι ακούγονται too good to be true, αλλά όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, είναι πραγματικές.Ονειρεμένα φορέματα και νυφικά κορυφαίων σχεδιαστών όπως οι Vera Wang, Sophia Kokosalaki, Monique Lhuillier, που βλέπουμε να φορούν οι σταρ ή να κοσμούν τις σελίδες των καλύτερων περιοδικών μόδας, μπορούν να γίνουν δικά σας με τιμές που ξεκινούν περίπου από 1000 ευρώ και φθάνουν μέχρι 2-2.500 ευρώ.

Monopoli Team

Ακόμα και με την έκπτωση του 70%, είναι αλήθεια ότι τα ποσά ακούγονται κάπως απαγορευτικά στις μέρες μας. Από την άλλη όμως στην αγορά κυκλοφορούν κακής ποιότητας νυφικά και φορέματα στην ίδια ή και σε ακριβότερη τιμή, για τα οποία πελάτισσες καταβάλλουν το απαιτούμενο αντίτιμο πολύ πρόθυμα και αλόγιστα. Αν λοιπόν έχετε σκοπό να διαθέσετε ένα ποσό τέτοιας τάξης μεγέθους για την εμφάνισή σας σε κάποια ξεχωριστή περίσταση, μια βόλτα από το κατάστημα Vera Wang αξίζει.

Το “χωρίς ραντεβού” του Sample Sale* το φοβηθήκαμε, αλλά τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες που επισκεφθήκαμε το κατάστημα, αν και υπήρχαν πελάτισσες, τα πράγματα ήταν άνετα.

Οι προσφορές σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι μόνο για δύο μέρες και ισχύουν μέχρι και τις 29/5/2014. Σε περίπτωση όμως που το εμπόρευμα δεν “φύγει” εντός της ημέρας, οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Νωρίς το απόγευμα, όταν επισκεφθήκαμε το κατάστημα, υπήρχαν ακόμα αρκετά διαθέσιμα κομμάτια, διαφόρων στυλ και σε άψογη κατάσταση.

Vera Wang Greece
Σπευσίππου 7 Κολωνάκι
Τηλ. Επικοινωνίας 210-7257774

Ώρες: 10.00-21.00

*”Sample sale” είναι όρος που χρησιμοποιείται στο εμπόριο για προσφορές που αφορούν σε κομμάτια που μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί σε δειγματοληψίες, φωτογραφίσεις, επιδείξεις, ή σε κομμάτια περασμένων σεζόν που απλά δεν έχουν πουληθεί.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b