Νέος σεναριογράφος για τον δεύτερο “Παγκόσμιο Πόλεμο Z”!
Η ταινία Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ βγήκε στους κινηματογράφους το 2013 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Αυτή η περίεργη περιπέτεια με ζόμπι, για διάφορους λόγους έσπασε τα προγνωστικά και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με κέρδη πάνω από 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.
A
A
Κατά συνέπεια, η δημιουργία ενός sequel της ταινίας έμοιαζε προεξοφλημένη. Όμως, θα υπάρξει έντονο φρεσκάρισμα στους συντελεστές. Εδώ και καιρό έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης, ο οποίος θα είναι ο J.A. Bayona, ενώ πρόσφατα προσλήφθηκε και νέος σεναριογράφος για το project, o Steven Knight.
Οι ταινίες Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ βασίζονται στο best seller του Max Brooks “World War Z”. O Brad Pitt ακόμα το σκέφτεται για το αν θα πρωταγωνιστεί στο sequel της ταινίας. Φαίνεται πάντως πως έτσι κι αλλιώς θα συνεργαστεί με τον Steven Knight, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει σε άλλη ταινία του σεναριογράφου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #204: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Ο Σωκράτης Μάλαμας τραγουδά για τα “εφήμερα” – μα τόσο διαχρονικά
Onassis Dance Days ’26: Στη σφαίρα του βαθιά προσωπικού
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο