MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνέχεια του Skyfall θα είναι ο 24ος James Bond

Αν και οι περισσότεροι Bond αποτελούν αυτόνομες ιστορίες, η 24η ταινία με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007 δεν σκοπεύει να ακολουθήσει αυτή την συνταγή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Sam Mendes τόνισε σε συνέντευξη του στο βρετανικό Digital Spy, ότι η νέα ταινία του για τον James Bond θα είναι σε σημαντικό βαθμό συνέχεια της προηγούμενης ταινίας. “Ένιωσα ότι υπήρχε τρόπος να δημιουργηθεί το δεύτερο μέρος μιας ιστορίας δύο μερών”, είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Όπως παραδέχεται ο Mendes, η προηγούμενη ταινία ήταν η πρώτη που έδειχνε τους χαρακτήρες να μεγαλώνουν, αλλά και να έχουν αναφορές στην ιστορία τους. Αυτό πρόκειται να συνεχιστεί και στη νέα ταινία James Bond, καθώς ο σκηνοθέτης θεωρεί ότι σε αυτό το κομμάτι ανταποκρίθηκε πολύ θετικά το κοινό. 

H ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της Αγγλίας τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτό το Φθινόπωρο. Όσο για το καστ, εκτός από τον Daniel Craig, είναι σχεδόν σίγουρο ότι M θα είναι ο Ralph Fiennes, ενώ τον κακό φημολογείται ότι θα τον ερμηνεύσει ο πρωταγωνιστής του 12 Χρόνια Σκλάβος Chiwetel Ejiofor. Και το όνομα της Penelope Cruz έχει ακουστεί για την ταινία. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b