MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4 Πασχαλινά Bazaar για καλό σκοπό!

Λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και λίγο πριν να σεργιανίσετε τα μαγαζιά για τις πασχαλινές σας αγορές, δοκιμάστε φέτος να εμπιστευτείτε τα πασχαλινά φιλανθρωπικά bazaar που στήνονται σε όλη την Αθήνα, για “καλό σκοπό”. Επισκεφτείτε τα πασχαλινά bazaar που διοργανώνουν διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις, προσφέροντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα χειροποίητα δώρα σε οικονομικές τιμές, αλλά και “μπόλικη” χαρά σε όσους έχουν ανάγκη.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Πασχαλινό bazaar από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση
Την Παρασκευή 11 Απριλίου και το Σάββατο 12 Απριλίου, το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ διοργανώνει στη Στοά Κοραή Πασχαλινό Παζάρι με φιλανθρωπικό σκοπό. Λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά, είναι όλα όσα μπορείτε να βρείτε στο bazaar, όλα φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος. Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του Προγράμματος. Info: Παρασκευή 11 Απριλίου (11.00 -21.00), Σάββατο 12 Απριλίου (11.00-19.00).

Πασχαλινά bazaar από το Χαμόγελο του Παιδιού σε όλη την Αθήνα
Από τις 11 έως τις 26 Απριλίου, το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει πασχαλινά bazaar σε όλη την πόλη και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού. Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές. Στα παζάρια θα υπάρχουν επίσης και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού. Και για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν σε κάποιο από τα παζάρια του οργανισμού μπορούν να βρουν όλα τα πασχαλινά είδη στο e-shop. Info: εδώ.

Chocolate-Easter-Egg-easter-eggs 
Πασχαλινό bazaar για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Πειραιά.
Από τις 7 έως τις 17 Απριλίου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) διοργανώνει Πασχαλινό παζάρι στο κεντρικό κτίριο της ΚΟΔΕΠ. Στον 3ο όροφο της ΚΟΔΕΠ οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν λαμπάδες, γλυκίσματα και είδη δώρων, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τα συσσίτια στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Πειραιά. Info: Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου και Ζωσιμάδων 11. Ώρα: 10.00- 20.00.

Βazaar της Πορείας Αγάπης
Αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ μπορείτε να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές ενθσχύοντας την προσπάθεια σίτησης και περίθαλψης ορφανών παιδιών στο bazaar που διοργανώνει η Πορεία Αγάπης στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Βουλγαροκτόνου 27α και Χαριλάου Τρικούπη 134, στα Εξάρχεια. Εκεί θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες, γλυκίσματα, σοκολατένια αυγά αλλά και gourmet παραδοσιακές λιχουδιές.
 

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2026
Cine News
ArtCinema Hydra – second edition: Για τρεις ημέρες η Ύδρα γέμισε τέχνη
Art & Culture
Στην πρόβα: «Κουζίνα» στο θέατρο Κιβωτός – Γεύση εργασιακού μεσαίωνα
Art & Culture
5 + 2 λόγοι να (ξανα)δεις τον «Δον Ζουάν» του Πάνου Βλάχου στο Θέατρο Βεάκη
Art & Culture
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
Art & Culture
"Το καταραμένο παιδί" του Honoré de Balzac στο Θέατρο Arroyo (video)
Επίκαιρα
Το 25% των νοικοκυριών καθυστερούν να πληρώσουν τους φόρους τους
Art & Culture
Ένα θεατρικό «Τεστ» για την ευκολία των ανθρώπων να εξαγοραστούν
Επίκαιρα
Grokipedia: Ο Ίλον Μασκ λανσάρισε τη δική του “εγκυκλοπαίδεια”
Επίκαιρα
Το Ισραήλ σταματά τις επιθέσεις στη Γάζα – Ανακοίνωσε επιστροφή στην “εκεχειρία”
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 58% στην Ελλάδα διαθέτει εισόδημα μόνο για την κάλυψη βασικών αναγκών
Art & Culture
Στο Αμφιθέατρο, ο Γιάννης Καλαβριανός κάνει ταξίδι στο χρόνο