“Από πού πάνε στο κάστρο παρακαλώ”: Εορταστική παράσταση στο θέατρο κούκλας ”ΜΑΙΡΗΒΗ’
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ τελευταία παράσταση του έργου “Από που πάνε στο κάστρο παρακάλω” θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 05/04. Η εορταστική παράσταση, γεμάτη παιχνίδια και εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο κούκλας ”ΜΑΙΡΗΒΗ” (Σαχτούρη 4 & Σαρρή,Ψυρρή)!
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι συντελεστές της παράστασης γιορτάζουν την ολοκλήρωση της αναζήτησης του κάστρου τους μιλώντας στην ‘παγκόσμια γλώσσα’ του παιχνιδιού! Παραδοσιακά παιχνίδια από τη Νορβηγία και την Ελλάδα συναντιούνται στο ‘κάστρο’ μας, βρίσκουν τα κοινά τους στοιχεία και δημιουργούν δεσμούς.
Τα παιχνίδια είναι τα ακόλουθα:
-Ζωγραφική προσώπου εμπνευσμένη από τη Νορβηγική Μυθολογία!
-”Bro-Bro-Brille” ή ”Περνά περνά η μέλισσα”!
-”Dragkamp” ή ”Διελκυστίνδα”!
-”Paradis” ή ”Κουτσό”
-”Klinkekuler” ή ”Πεντόβολα”
-”Stiv Hecks” ή ”Αγαλματάκια ακούνητα”!
-Νορβηγικά παιδικά τραγούδια
Στο τέλος της ‘συνάντησης’ μικροί και μεγάλοι παίρνουν δώρα-έκπληξη
Η παιδική παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;» σε σκηνοθεσία της Μάρθας Κλουκίνα, έχει τη δυνατότητα μεταφοράς και παρουσίασης σε σχολεία, εταιρείες, συλλόγους και όπου αλλού υπάρχουν παιδιά! Διοργανώνονται και παιδικά πάρτυ.
Επικοινωνία / κρατήσεις: 6983434636
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- «Το Σινεμά μάς Ενώνει»: Το ξεχωριστό αφιέρωμα του ERTFLIX σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου
- Four Walls and a Roof: Οι βραβευμένοι Ραμπί Μρουέ και Λίνα Ματζνταλανί στην Πειραιώς 260 με μια πολιτική παράσταση
- «Στοιχειωμένοι»: Tο μουσικοθεατρικό έργο του Δημήτρη Μαραμή στο 35ο Φεστιβάλ Ναυπλίου