Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος “στέλνει” την “Ωραία Κοιμωμένη” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Ένα υπέροχο παιδικό έργο που υπογράφουν η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Η παράσταση “Η κοιμωμένη ξύπνησε” θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα φεστιβάλ της χώρας.

A
A
Το έργο προσεγγίζει μ’ έναν αλλιώτικο τρόπο το γνωστό παραμύθι «Η Ωραία Κοιμωμένη». Αυτήν τη φορά η Ωραία Κοιμωμένη ξυπνά στη σημερινή εποχή, σ’ έναν κόσμο χωρίς νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα. Σ’ έναν κόσμο με αυτοκινητοδρόμους, τηλεόραση και κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά, που εφαρμόζεται εδώ και 12 χρόνια από το θέατρο του Νέου Κόσμου, θα υπάρξει μέριμνα και συνεργασία με διάφορους φορείς ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν ένας αριθμός παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
Στον αστερισμό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με 15 ταινίες
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Οι “Βρικόλακες” του Χένρικ Ίψεν στο Θέατρο Radar
Unborn: Μία ιστορία ενηλικίωσης της Χριστίνας Κυρίτση στο θέατρο Ρεκτιφιέ
Healing the Grid: Έκθεση της Πέγκυς Κλιάφα στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
Στον απόηχο της Δράμας – Όλα όσα έγιναν στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”