Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος “στέλνει” την “Ωραία Κοιμωμένη” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Ένα υπέροχο παιδικό έργο που υπογράφουν η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Η παράσταση “Η κοιμωμένη ξύπνησε” θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα φεστιβάλ της χώρας.

A
A
Το έργο προσεγγίζει μ’ έναν αλλιώτικο τρόπο το γνωστό παραμύθι «Η Ωραία Κοιμωμένη». Αυτήν τη φορά η Ωραία Κοιμωμένη ξυπνά στη σημερινή εποχή, σ’ έναν κόσμο χωρίς νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα. Σ’ έναν κόσμο με αυτοκινητοδρόμους, τηλεόραση και κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά, που εφαρμόζεται εδώ και 12 χρόνια από το θέατρο του Νέου Κόσμου, θα υπάρξει μέριμνα και συνεργασία με διάφορους φορείς ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν ένας αριθμός παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν εισιτήριο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Angelika Dusk στήνει στη Γαλιάντρα ένα 80s party ανοιχτό για όλους
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Υπουργείο Πολιτισμού: Ενισχύει την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα
Οι Burger project στον Κήπο του Μεγάρου με ένα ξέφρενο πάρτι για όλη την οικογένεια
Το Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια δωρεάν συναυλία στο Ηρώδειο
Τα μάτια στη Γάζα: Παλαιστίνιοι, Ισραηλινοί και Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια εκδήλωση στην Τεχνόπολη
Το Official Pre-Primer Event είναι γεγονός – Με headliners τους Francis Mercier και Nitefreak
Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει… μπουμ στον Κήπο του Μεγάρου
Fallen Trees: Ένα θεατρικό φεστιβάλ για το περιβάλλον στο Άλσος Γαλατσίου με δωρεάν είσοδο
Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη για μια καλοκαιρινή συναυλία