MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Γιάννης Πάριος διαδέχεται τους Βίσση-Ρέμο στο Pantheon: “Δεν το κάνω για τα χρήματα”!

Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ολόκληρη την καλλιτεχνική πορεία του Γιάννη Πάριου, υπόσχεται η μουσική παράσταση “Γιάννης Πάριος-ΟΛΑ”, που φιλοξενεί για λίγες μόνο παραστάσεις, το Pantheon Theater. Ο ερωτικός τραγουδιστής εμφανίζεται σε ένα πρόγραμμα που αποβλέπει στη διασκέδαση του κόσμου, λίγο πριν κυκλοφορήσει η καινούργια δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Όνειρα κάνω”, ενώ μας προτείνει να γελάμε γιατί η ζωή είναι λίγη και απρόβλεπτη!από την Ιωάννα Κρανιώτη

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Όπως επισήμανε ο τραγουδιστής στη συνέντευξη τύπου, αυτή η παράσταση αποσκοπεί μονάχα στη διασκέδαση του κόσμου αλλά και τη δική του, και όπως αποκάλυψε:

“Κανονικά θα έκανα διακοπές στην Πάρο, αλλά δέχτηκα αμέσως την πρόταση του Παπαθεοχάρη γιατί αισθάνομαι σιγουριά μαζί του, άλλωστε ξεκινήσαμε μαζί με ίδια ή διαφορετικά όνειρα που ακόμα συνεχίζω να κάνω. Επιπλέον, ο μεγαλειώδης αυτός χώρος με έπεισε αμέσως. Δεν το κάνω για τα χρήματα αλλά για το μεράκι μου, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Γι’ αυτό το πρόγραμμα δούλεψα δυο μήνες μόνος στο σπίτι μου και άλλους τόσους μαζί με τους συνεργάτες μου. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος από τη φύση και από το Θεό. Θεωρούσα πάντα πως ο στόχος είναι να κάνεις το θεατή που θα σε ακούσει να κατεβάσει το πιρούνι και το μαχαίρι και να τον κερδίσεις με τη φωνή σου, πόσο μάλλον σε ένα χώρο που δεν έχει ούτε ποτήρια. Δυστυχώς, αυτό χάσαμε σήμερα, λέμε πως πάμε να δούμε κάποιον και όχι πάμε να τον ακούσουμε.”

Το πρόγραμμα με τίτλο “Γιάννης Πάριος-ΟΛΑ” περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλες τις κορυφαίες στιγμές και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του τραγουδιστή άναρχα δομημένες μαζί με κομμάτια Ελλήνων συνθέτων, γνωστών και λιγότερο γνωστών, με τη βοήθεια και τη συνοδεία 15μελούς ορχήστρας και 24μελούς χορωδίας. Όπως σημείωσε και ο ίδιος:

“Από το πρόγραμμα θα περάσουν όλοι οι Έλληνες συνθέτες, μικροί και μεγάλοι, εκεί ανάμεσά τους θα χωρέσω και εγώ, ο μικρός. Όλα μπερδεμένα, εκεί που μπορεί να ακούσει κανείς Άκη Πάνου θα ακούσει και Μάνο Χατζιδάκι, χωρίς καμία χρονολογική -τουλάχιστον- σειρά. Φυσικά, θα αυτοσχεδιάσω γιατί έχω πολύ καλή ορχήστρα και γιατί δεν φοβάμαι να εκτεθώ, να πω οτιδήποτε, φυσικά αρκεί να το γνωρίζω και να μην το προσβάλλω.”

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας του δισκογραφικής δουλειάς -σε στίχους και μουσική δική του- με τίτλο «Όνειρα κάνω», που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Κυριακή του Θωμά, σημειώνοντας: “Αλίμονο αν δεν κάναμε όνειρα. Φυσικά και κάνω όνειρα και αν ακόμα δεν κάνω για εμένα, κάνω για τα παιδιά μου. Ειδικά αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη τα όνειρα όσο ποτέ.”

Η συνέντευξη τύπου προανήγγειλε ένα πρόγραμμα όπου ο κόσμος μπορεί να περάσει καλά με λίγα χρήματα, σε μια εποχή που το έχουμε ανάγκη, γιατί όπως σημείωσε ο τραγουδιστής “πέρα από την οικονομική κρίση βιώνουμε και μια εσωτερική και αυτή είναι χειρότερη. Για το τέλος, ο Γιάννης Πάριος μας χάρισε τη συμβουλή του, που δεν είναι άλλη από την ακόλουθη: “Γελάτε γιατί η ζωή είναι λίγη και απρόβλεπτη!”

Ιnfo:
Διάρκεια παράστασης: 2 1/2 ώρες
Ημέρες: Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
Ώρες: Παρασκευή-Σάββατο: 21.30, Κυριακή: 20.30
Τιμές εισιτηρίων: Από 15 έως 45 ευρώ
Εισιτήρια για ανέργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ
Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες-θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στoυς επισκέπτες από τα σημεία των bar.
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b