Νέα ροκ όπερα με την Άννα Βίσση ετοιμάζει ο Νίκος Καρβέλας
Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζει και νέα ροκ όπερα-υπερπαραγωγή, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση που θα παρουσιαστεί τον επόμενο χειμώνα. Η σκηνοθεσία θα είναι και πάλι του Γιάννη Κακλέα, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία πέρσι τους Δαίμονες στο Παλλάς.

A
A
Οι συντελεστές της παράστασης ξεκινούν οντισιόν αυτές τις ημέρες, καθώς αναζητούν νέα ταλέντα, ηλικίας 18 ως 35 ετών, που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι «φωνητικές δυνατότητες σε ροκ και λυρική μουσική καθώς και στην υποκριτική. Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη θεατρική εμπειρία και παιδεία. Οι συμμετέχοντες «θα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστοι και σε καλή φυσική κατάσταση».
Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στο [email protected] έως τις 15 Μαρτίου. Οι τελικές audition θα γίνουν στο Pantheon Theater στις 17 και 18 Μαρτίου, ώρα 11:00, με τον Νίκο Καρβέλα, τον Γιάννη Κακλέα και την Panik Gold παρόντες.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Bicep φέρνουν το Chroma με special guests στην Αθήνα
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
Max Richter: Ο κορυφαίος συνθέτης μέσα από γεγονότα και αριθμούς
Gajah The Secret Island – Επιστρέφει στην αθηναϊκή σκηνή με νέο αέρα και ανανεωμένο μενού
Tsoula Festval: Όλα όσα θα βιώσουμε στο μεγάλο καλοκαιρινό party που έρχεται στην Αστυπάλαια
2κιλα, 3κιλα ή μεγαλύτερα; Ποια βαράκια να επιλέξετε για την προπόνησή σας;
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου
Η Angelika Dusk στήνει στη Γαλιάντρα ένα 80s party ανοιχτό για όλους
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Υπουργείο Πολιτισμού: Ενισχύει την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα