Νέα ροκ όπερα με την Άννα Βίσση ετοιμάζει ο Νίκος Καρβέλας
Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζει και νέα ροκ όπερα-υπερπαραγωγή, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση που θα παρουσιαστεί τον επόμενο χειμώνα. Η σκηνοθεσία θα είναι και πάλι του Γιάννη Κακλέα, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία πέρσι τους Δαίμονες στο Παλλάς.
A
A
Οι συντελεστές της παράστασης ξεκινούν οντισιόν αυτές τις ημέρες, καθώς αναζητούν νέα ταλέντα, ηλικίας 18 ως 35 ετών, που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι «φωνητικές δυνατότητες σε ροκ και λυρική μουσική καθώς και στην υποκριτική. Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη θεατρική εμπειρία και παιδεία. Οι συμμετέχοντες «θα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστοι και σε καλή φυσική κατάσταση».
Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στο [email protected] έως τις 15 Μαρτίου. Οι τελικές audition θα γίνουν στο Pantheon Theater στις 17 και 18 Μαρτίου, ώρα 11:00, με τον Νίκο Καρβέλα, τον Γιάννη Κακλέα και την Panik Gold παρόντες.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αφηγήτρια Ταινιών: Η νουβέλα του Ερνάν Ριβέρα Λετελιέρ στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Στα Grammys ακούστηκε δυνατά: «Κανείς δεν είναι παράνομος σε κλεμμένη γη»
Σταθμός Ω: Η νέα παράσταση του Εθνικού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα πριν την αθηναϊκή της πρεμιέρα
«Ο Διάβολος φοράει Prada 2» – Το trailer του πολυαναμενόμενου sequel
Χώρα της Αμφιλογίας: Η πρώτη ατομική έκθεση του Κωνσταντίνου Σακελλαρίου στην Kourd Gallery
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Προθάλαμος Δ’ 5: Στάθης Καλύβας και Γιώργος Ζώης συζητούν στο Εθνικό για την έννοια της αλλαγής
Οι Cure κέρδισαν το πρώτο τους Grammy – μετά από 50 χρόνια καριέρας
Ο Bad Bunny έγραψε ιστορία στα Grammys και πέρασε το δικό του μήνυμα για την ICE
Ο Έμπορος της Βενετίας, από την ομάδα Contratiempo στο Θέατρο 104