MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Gogol Bordello έρχονται στην Ελλάδα

Οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν στην Ελλάδα, για δυο συναυλίες σε Αθήνα (8 Μαΐου) και Θεσσαλονίκη (7 Μαΐου).

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του νέου, απολύτως ιδιαίτερου δίσκου τους, ‘Pura Vida Conspiracy’, οι Gogol Bordello θα βρεθούνε σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους.

«Αγνή ζωή» ή ‘Pura Vidaʼ στην ισπανική αργκό είναι το θέμα που κυριαρχεί σε όλο το δίσκο. Δώδεκα καταιγιστικά κομμάτια σε παραγωγή Andrew Scheps, που ηχογραφήθηκαν στα Sonic Ranch Studios στο El Paso του Texas, εμποτισμένα με ιδέες βασισμένες στην ανατολική φιλοσοφία και αναζητούν τον τρόπο να ενώσουν αποσπασμένα κομμάτια και πρόσωπα, δημιουργώντας μία παγκόσμια συνείδηση.

“Η μουσική – για εμένα- είναι τρόπος να ανακαλύπτω τις ανθρώπινες δυνατότητες και αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον μου στη ζωή. Οι ανθρώπινες δυνατότητες. ʼΌλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν το χρησιμοποιούμε. Πως θα το κατακτήσουμε; Πως θα το φτάσουμε; Όλοι ξέρουμε για αυτό το κάτι αλλά κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Έφτασα λοιπόν σε ένα σημείο, που είπα : Θα το ανακαλύψω και θα το κατακτήσω!”  αναφέρει ο Hutz.

INFO
Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου -Τα πρώτα εισιτήρια: 26 ευρώ, μετά την εξάντληση τους: 29 ευρώ-
Ημερομηνίες: Τετάρτη 7- Θεσσαλονίκη, Principal Club Theater και Πέμπτη 8 Μαΐου- Αθήνα, Stage Volume 1

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b