MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Rolling Stones, Bruce Springsteen και Bob Dylan έρχονται στην Αθήνα!

Καυτό θα είναι αυτό το συναυλιακό καλοκαίρι, καθώς θρυλικά ονόματα της ροκ μουσικής έρχονται στην Αθήνα για συναυλίες, . Οι Rolling Stones και o Bruce Springsteen έρχονται για δύο μεγάλα live, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Bruce θα βρίσκεται στην Αθήνα γύρω στο Σεπτέμβριο και οι Rolling Stones τον Ιούνιο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών. Ο Springsteen θα βρεθεί στο Terra Vibe στη Μαλακάσα ώστε να μπορεί να είναι και πιο φθηνό το εισιτήριο. Είναι η πρώτη δική του συναυλία στην Ελλάδα, ενώ είχε ξανάρθει τον Οκτώβριο του 1988 για τη συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ένας ακόμα θρύλος της ροκ μουσικής, ο Bob Dylan, θα βρεθεί στη Μαλακάσα τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο στον ίδιο χώρo θα πραγματοποιήσει συναυλία ο Manu Chao, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τον Αύγουστο οι Placebo και τον Ιούνιο οι Kasabian στην πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Πάντως, δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής κάνει λόγο για διάψευση των συναυλίων των Rolling Stones και του Springsteen από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που θα έκανε τις μετακλήσεις των καλλιτεχνών και ότι τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. 

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μια viral εμφάνιση στο Super Bowl, ένα comeback που θα συζητηθεί και η ελευθερία του Τύπου
Αφιέρωμα
Με ποιο τραγούδι ερωτεύεσαι εσύ;
Επίκαιρα
Γραμμή 4: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό
Art & Culture
"Η Κατάρρευση" στο Rabbithole (video)
Επίκαιρα
Υπερθέρμανση του πλανήτη: Πιο κοντά από ποτέ στο σημείο «χωρίς επιστροφή»
Art & Culture
«Μια γραμμή κύμα»: Αναδρομική Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη
Art & Culture
Η Ντίνα Αβαγιανού παραμένει εργάτρια του θεάτρου
Επίκαιρα
Πάνω από 3.000 φούρνοι, ζαχαροπλαστεία και πρατήρια έκλεισαν τους τελευταίους 30 μήνες
Επίκαιρα
Ο Ιανουάριος του 2026 ο 5ος θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ
Περίεργα
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα πέντε πιο περίεργα χειμερινά αθλήματα
Art & Culture
Αποστολή στο 55ο IFFR: Μια εβδομάδα από αίθουσα σε αίθουσα
Art & Culture
Η Ξάνθη κάνει «rebranding» με όχημα την πολιτιστική της κληρονομιά