MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαψεύδει η Washington Post ότι θα αποκαλύψει δεσμό του Obama με την Beyonce

Διέψευσε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post τις φήμες από τη Γαλλία ότι θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ, στο οποίο θα αποκαλύπτει τον υποτιθέμενο δεσμό τoυ Πρόεδρου των ΗΠΑ Barack Obama και της διάσημης τραγουδίστριας Beyonce.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι φήμες δημοσιεύθηκαν στην δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα της Γαλλίας Le Figaro. Η εφημερίδα εντόπισε το “λαβράκι” από μια ραδιοφωνική συνέντευξη του γάλλου παπαράτσι Pascal Rostain, ο οποίος υποστήριξε ότι σήμερα θα “σκάσει” στην Αμερική κάτι μεγάλο, δηλαδή ότι η εφημερίδα Washington Post θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση του Obama με τη Beyonce. “Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη Marilyn (Monroe) ή τη Monica Lewinsky. Μπορεί να είσαι πρόεδρος της μεγαλύτερης υπερδύναμης- αυτό δε σε κάνει λιγότερο άντρα.”, συμπλήρωσε ο διψασμένος για δημοσιότητα φωτογράφος.

Θυμίζουμε ότι η Marilyn Monroe υπήρξε μία από τις πολλές ερωμένες του JFK, ενώ η Monica Lewinsky είχε κι αυτή ερωτικό δεσμό με τον πρόεδρο Bill Clinton. 

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Washington Post δήλωσε πως η πληροφορία «είναι απολύτως αναληθής». Γενικότερα, τα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου χαρακτηρίζουν απίθανη την ιστορία του γάλλου παπαράτσι. To jezebel.com αναρωτιέται που μπορεί να βρίσκουν και οι δύο το χρόνο. Το perezhilton λέει “Καμία ένδειξη, καμία απόδειξη, με κανένα τρόπο!” (But Queen Bey and Barry O? C’mon! No proof, no evidence, NO WAY!) 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b