Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
Το ατμοσφαιρικό Olive Garden, στο rooftop του ξενοδοχείου TITANIA, φοράει τα γιορτινά του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υποδέχεται τους ερωτευμένους της Αθήνας με έναν μοναδικό συνδυασμό που περιλαμβάνει μενού 5 πιάτων, ζωντανή μουσική και τραγούδι με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και την φωτισμένη Αθήνα.
A
A
Ο Chef de cuisine Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο μενού που θα απογειώσει τις αισθήσεις, με τη συνοδεία ενός cocktail που προσφέρεται ως καλωσόρισμα.
Το μενού περιλαμβάνει: Βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας, ξιφία και γαρίδα με ταπιόκα, sorbet με φρούτα του πάθους, μοσχάρι σιγοψημένο σε κενό αέρος και για το γλυκό κλείσιμο της βραδιάς, σοκολάτα σε υφές με τριαντάφυλλο και φράουλα.
Πληροφορίες:
Τιμή μενού / άτομο: 42€
Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου.
Τηλ. κρατήσεων: 210 3326000
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μακριά νύχτα στη Γη του Νοντ, του Duncan Graham στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Error 404 – Reality Not Found: Έκθεση της Άλκηστης Κυριαζοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts
Άμλετ*, του Ανδρέα Φλουράκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΑΦΗγήματα: 100 Χρόνια Γεννάδειος Βιβλιοθήκη με έκθεση της ΑΦΗ collective
Το Ψέμα του Μυαλού, του Σαμ Σέπαρντ στο Σύγχρονο Θέατρο
Ένα Κουκλόσπιτο, του Χένρικ Ίψεν στη Σκηνή Μπέκετ
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Χριστούγεννα για όλους με θέατρο, αφηγήσεις και παραδοσιακές γεύσεις
Mother Tongue: Ένας γυναικείος μονόλογος της Γεωργίας Τσαγκαράκη στο Theatre Of The No
Ζωή Εκτός Οθόνης: Μια μουσική παράσταση του Παρασκευά Καρασούλου στο Θέατρο Radar
Τέσσερις ερμηνεύτριες μοιράζονται “Τα Χρόνια” της Αννί Ερνώ