MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Scarlett Johansson: Διαφήμιση για σόδα σήμανε το τέλος στη συνεργασία της με ανθρωπιστική οργάνωση!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το διαφημιστικό της Scarlett Johansson για το αναψυκτικό Soda Stream έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το video μόνο στο Youtube κοντεύει τα 5 εκατ. κλικ και φαίνεται ότι είναι μια πολύ δημοφιλής διαφήμιση. Πάντως, εκτός από τη μαρκετινίστικη πλευρά του θέματος, έχει δημιουργηθεί θέμα και σε φιλανθρωπικό επίπεδο.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Oxfam International, του οποίου η Scarlett Johansson ήταν μέλος, έχει κατηγορήσει την εταιρεία από το Ισραήλ που φτιάχνει το Soda Stream, για το γεγονός ότι έχει τις εγκαταστάσεις της στη Δυτική Όχθη. Η Johansson, η οποία συνεργάζεται πλέον με την  εταιρεία αυτή, αποφάσισε να διακόψει τις σχέσεις με τον Oxfam International, του οποίου ήταν πρέσβειρα για 8 χρόνια.

Σε δήλωση του εκπροσώπου της ηθοποιού αναφέρεται ότι η 29χρονη σταρ έχει “θεμελιώδεις διαφορές απόψεων” με τον Oxfam International, γιατί ο ανθρωπιστικός οργανισμός αντιτίθεται σε κάθε εμπορική συναλλαγή με τους καταυλισμούς των Ισραηλινών, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομοι και καταπατούν τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Κι αφού ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους, ο εκπρόσωπος της Scarlett δήλωσε ότι η ηθοποιός είναι περήφανη για τα όσα πέτυχε και τις χρηματοδοτήσεις της στα χρόνια που συνεργάστηκε με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Oxfam.


Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ο Δήμος Αβδελιώδης επιστρέφει στο σινεμά – “Ο Μεγαλέξανδρος και ο Καταραμένος Δράκος” στο 67ο ΦΚΘ
Cine News
Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
Cine News
Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026 powered by ΔΕΗ
Cine News
Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
Cine News
Elena’s Shift: Η βραβευμένη ταινία του Στέφανου Τσιβόπουλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Cine News
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Cine News
Σύγκρουση: Η νέα σειρά του MEGA που θα βλέπουμε φανατικά τον χειμώνα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές