MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Π. Μάργαρης-Λ.Μαχαιρίτσας-Δ.Παπίου-Μ.Πασχαλίδης-Ε.Πέτα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 2 και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τη μουσική παράσταση «Ροκ της ψυχής μας»-ROCK OF MY SOUL, ένα ταξίδι αισθήσεων με την μαγεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη και σημαντικών ερμηνευτών του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου προσωπικού του άλμπουμ με τίτλο Rock Of My Soul, o γνωστός δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιέται επί σκηνής με τους φίλους του και μας παρουσιάζει το Ροκ της ψυχής του. Ένα πρωτότυπο ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή, το οποίο πλημμυρίζει από τη μαγεία των κιθαριστικών ηχοχρωμάτων, των αισθήσεων και της γοητείας υπέροχων και διαχρονικών μελωδιών από όλο τον κόσμο. Κομμάτια των Rolling Stones, των Queen, των Metallica, των Beatles και άλλων ιστορικών συγκροτημάτων, ενώνονται με διαχρονικά τραγούδια που άφησαν εποχή από την προσωπική δισκογραφία των μεγάλων αυτών ερμηνευτών, υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη.

Τραγουδούν τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Δήμητρα Παπίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ελένη Πέτα. Συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου. Guest: o Θοδωρής Μαραντίνης των ΟΝΙΡΑΜΑ.

Πληροφορίες:
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & Παραλία.
Ώρες λειτουργίας: 21.00
Τηλέφωνο: 2310 895938-9
Τιμές: 20€, 25€, 30€, 35€, 40€
Αγορά εισιτηρίων: www.ticketservices.g

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b