Ζει τους “7 Θυμούς” στην ταινία του Κώστα Βούπουρα ο Μάξιμος Μουμούρης
Πλούσια είναι η κινηματογραφική σεζόν για το Μάξιμο Μουμούρη. Εκτός από την παρουσία του στην Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη, μία ταινία που πήγε εξαιρετικά στο ελληνικό Box Office, πρωταγωνιστεί και σε μία ακόμα ταινία: τους Επτά Θυμούς, σε σκηνοθεσία του Κώστα Βούπουρα.

A
A
Όπως μας εξήγησε ο Μάξιμος Μουμούρης η ταινία είναι “μια υποκειμενική ματιά ενός ήρωα πάνω στη ζωή του. Στο πώς αντιμετωπίζει τις σχέσεις του με την αγάπη, το θάνατο, τη θρησκεία, την ομοφυλοφιλία του. Είναι μια αντίστροφη ουμανιστική ταινία. Ο ήρωας είναι ιδιαίτερα ουμανιστής, αλλά έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το δείχνει.”
Ο Μάξιμος Μουμούρης στην ταινία, τη παίζει τον κεντρικό χαρακτήρα, πάνω στον οποίο είναι στημένη όλη η υπόθεση. Μαζί του παίζουν η Νένα Μεντή, ο Χάρης Φραγκούλης, η Σοφία Κόκκαλη (με την οποία συμπρωταγωνιστεί και στη Μικρά Αγγλία), η Κόρα Καρβούνη και άλλοι ηθοποιοί.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στο “Flow” το Ευρωπαϊκό Βραβείο Lux 2025
H Τάμτα στο BBC London με το τραγούδι «Khorumi»
Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Συναυλία για τα 80 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πόλεμου στο Μέγαρο
Ίδρυμα Ωνάση: 162 χρόνια από τη γέννηση του Καβάφη με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους στο Onassis YouTube Channel
Διονύσης Σαββόπουλος: Μια πρωτότυπη σειρά με τις ιστορίες του έρχεται στον ΣΚΑΪ
Microsoft: Δύο 17χρονα κορίτσια θα μάς εκπροσωπήσουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό πληροφορικής
Pan Pan και Years of Youth live στην Τεχνόπολη
«The Walking Dead: Dead City» και «HIP» επιστρέφουν με νέες σεζόν τον Μάιο στην COSMOTE TV
Στην Άνδρο οι πρόβες για την “Ηλέκτρα” του Δημήτρη Τάρλοου
Φαντάσου ένα πουλί: Μια ομαδική έκθεση πάτσγουορκ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης