MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου

Η Ελλάδα και οι γεύσεις της αγγίζουν για άλλη μια φορά την κορυφή. Στα πέντε κορυφαία εστιατόρια των μουσείων του κόσμου συμπεριλαμβάνεται το εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολη, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Καναδά, Toronto Star.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η εφημερίδα του Καναδά, Toronto Star, παρουσιάζει ρεπορτάζ από το www.virtual.com με τίτλο “Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό”, σύμφωνα με το οποίο το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης κατατάσσεται ανάμεσα σε εκείνα της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα το εστιατόριο του Μουσείου διακρίνεται ως εύκολος προορισμός για φαγητό μετά την επίσκεψη στο μνημείο, χάρη στην κοντινή απόσταση (300 μέτρα) από την Ακρόπολη, γεγονός που εξασφαλίζει τη πανοραμική θέα στο βραχώδη λόφο. Φυσικά, το εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνει και τις γαστρονομικές του επιλογές: “Η βολική τοποθεσία του το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για απολαύσει κανείς πιάτα από παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ.”

Στα θετικά του Μουσείου σημειώνεται και το ωράριο λειτουργίας του αναφέροντας, “Η νυχτερινή θέα της Ακρόπολης είναι συγκλονιστική όταν το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.”

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Art & Culture
Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών
Art & Culture
Κωμωδίες, μιούζικαλ & μεγάλες παραγωγές
Επίκαιρα
3 στους 4 Έλληνες ξεπέρασαν το budget τους για τα χριστουγεννιάτικα δώρα
Επίκαιρα
Project Voria: Ένα σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη ψυχαγωγίας στο Μαρούσι
Cine News
Αποχαιρετούμε τον Rob Reiner μέσα από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του
Επίκαιρα
Μετρό: Παράταση εργασιών στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν 21:40
TOP 10
10 χριστουγεννιάτικα δώρα για να στηρίξεις έμπρακτα φιλανθρωπικά και φιλοζωικά ιδρύματα
Art & Culture
Στο μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν, η Τέχνη μοιάζει με την προσπάθεια να μην καταστρέψεις το όνειρο
Art & Culture
Για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, η τρίτη ηλικία έχει άγχη που δεν έχουμε δει ποτέ σοβαρά
Επίκαιρα
«Κανένα τραγούδι για τη γενοκτονία»: Η Π.Ο.Θ.Α. τα βάζει με την ΕΡΤ για τη Eurovision
Art & Culture
Στο πνεύμα των ημερών: Μικρός οδηγός για τη «μεγάλη μουσική»