MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός Θεατρικών ομάδων 2014 στον Λύχνο: Να η ευκαιρία!

Στα πλαίσια της ανάδειξης νέων παραστάσεων από θεατρικές ομάδες, ο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού και η εταιρεία παραγωγής K-Events, διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερης θεατρικής ομάδας για το 2014 και αναζητούν τις καλύτερες θεατρικές ομάδες που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα κερδίσουν αποκλειστική συνεργασία με τους διοργανωτές.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Αναλυτικότερα, στη νικήτρια ομάδα ως έπαθλο, θα της παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων. Θα καλυφθούν τα έξοδα παραγωγής της παράστασης και θα λαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής από έμπειρους και καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, καθώς επίσης θα υπογράψει συμβόλαιο με προνομιακούς όρους με το θέατρο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις ημέρες και συγκεκριμένα από 17 έως και 19 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι (Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59), όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν μέρος ή ολόκληρη την παράστασή τους και θα αξιολογηθούν από επιτροπή του χώρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε e-mail στο: [email protected] με περιγραφή της παράστασης (έργο, συγγραφέας, σκηνοθεσία αλλά και ένα σύντομο βιογραφικό της ομάδας μαζί με φωτογραφικό υλικό και βίντεο αν υπάρχει). Για το διαγωνισμό θα επιλεγούν οι πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές και κάθε μία απ’ αυτές θα κληθεί να παρουσιάσει το έργο της μέσα στις ημερομηνίες, κατόπιν συνεννόησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014. Για πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας: 211-0121686

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b