MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Johnny Depp, Adam Sandler και Halle Berry υποψήφιοι για τα Χρυσά Βατόμουρα

Μία μέρα πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των όσκαρ δημοσιεύθηκαν οι υποψηφιότητες για τους χειρότερους του Hollywood. Ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι βασιλιάδες του θεσμού, όπως ο Adam Sandler και ο Sylvester Stallone, αλλά και ηθοποιοί που στις καλές στιγμές τους πήγαιναν για το χρυσό αγαλματίδιο και όχι για το χρυσό βατόμουρο, όπως ο Johnny Depp ή η Halle Berry.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Johnny Depp πληρώνει με την ένταξη του στη λίστα των Βατόμουρων την αποτυχημένη πορεία της ταινίας “Ο Μοναχικός Καβαλάρης“. Υποψήφιος είναι επίσης ο Ashton Kutcher (Jobs), αλλά και ο Adam Sandler για την ταινία του “Οι Μεγάλοι 2” Tην 31η υποψηφιότητά του για Βατόμουρο απολαμβάνει ο «βασιλιάς των Βατόμουρων» Sylvester Stallone,για τους ρόλους του στις ταινίες «Επιστροφή στο Ρινγκ», «Bullet to the Head» και «Escape Match». Και ο γιος του Will Smith, o Jaden Smith, για την ταινία “After Earth” μια ταινία, που για τους συντελεστές των βραβείων είχε ως μόνο σκοπό να μας συστήσει το παιδί του Will Smith.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Halle Berry είναι υποψήφια για το Βατόμουρο της Χειρότερης Γυναίκας Ηθοποιού για τους ρόλους της στις ταινίες «The Call» και «Movie 43». Και  Naomi Watts κινδυνεύει να λάβει το βραβείο αυτό για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Diana» και «Movie 43».Η Watts και η Berry θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από τις Lindsay Lohan, Selena Gomez και την ηθοποιό Tyler Perry. Lady Gaga και Kim Kardashian θα κονταροχτυπηθούν για τα Βατόμουρα του Χειρότερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου.

Υποψήφιες για χειρότερες ταινίες είναι οι “After Earth,” “Οι μεγάλοι 2” “Ο Μοναχικός Καβαλάρης,” “A Madea Christmas” και “Movie 43.” 

Το φιλμ «Movie 43» σαρώνει τις υποψηφιότητες: Χειρότερης Ταινίας, Χειρότερου Σεναρίου, Χειρότερης Σκηνοθεσίας, Χειρότερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου, Χειρότερου Συνδυασμού Ηθοποιών. Η ταινία «Grown Ups 2» (Οι Μεγάλοι 2)  ακολουθεί με 3 υποψηφιότητες: Χειρότερης Ταινίας, Χειρότερου Σεναρίου, Χειρότερου Remake, Rip off or Sequel. 

H 34η απονομή των Βατόμουρων θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου -μια ημέρα πριν την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b