MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτό που βλέπουν οι γυναίκες… Τα σχόλια και οι κριτικές για την εμφάνιση των Ρονάλντο και Μέσι

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που συνήθως παθιάζει τους άντρες, αλλά αφήνει αδιάφορες τις γυναίκες. Έτσι το ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ βλέπουμε ότι είναι έτσι καμωμένο, ώστε να απευθύνεται στο αντρικό κοινό. Με την πρόσφατη βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, με τη Χρυσή Μπάλα και τη δημοσιογραφική κάλυψη του θέματος, αυτός ο κανόνας αρχίζει να σπάει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόκειται για ένα αμειγώς ποδοσφαιρικό θέμα, το ποιός παίχτης είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πολύ θεαματικός παίχτης, που τα τελευταία χρόνια δεν βραβευόταν λόγω Μέσι. Ο Φρανς Ριμπερί κατέκτησε τα πάντα πέρσι με την Μπάγερν. Κι ο Μέσι είναι ο Μέσι. Τελικά νίκησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι μακράν και ο πιο όμορφος από τους τρεις.

Το θέμα, όμως, όπως καλύφθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν έμεινε μόνο στην ομορφιά του νικητή.  Πήρε πολλά life style στοιχεία. Το ποιές συνόδευαν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς, αν ο Ρονάλντο έχει παντρευτεί κρυφά την Ίρινα Σάικ, το κλάμα της ευσυγκίνητης μαμάς Ρονάλντο, το παιδάκι του Ρονάλντο κ.α.

Εκεί όμως που φαίνεται πόσο έχει μπει η γυναικεία ματιά στο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ, ήταν ότι σε πάρα πολλά θέματα γύρω από τη βράβευση της Χρυσής Μπάλας, σχολίαζαν τα ρούχα που φοράει ο Ρονάλντο και ο Μέσι.

Ο Ρονάλντο έλαβε πολύ θετικά σχόλια για τις ενδυματολογικές του επιλογές. Αντίθετα, ο Μέσι κρίθηκε ως απαράδεκτα ντυμένος από τους περισσότερους και τις περισσότερες, με το περίεργο χρώμα για κοστούμι που επέλεξε, σε σχέση με τα κλασικά μαύρα σμόκινγκ που φορούσαν οι συνυποψήφιοι του.
messi-red-smoking-

Έτσι κι αλλιώς ο Αργεντίνος μάγος της μπάλας έχει δώσει και στο παρελθόν δικαιώματα με τα περίεργα κοστούμια που φοράει, όπως αυτό με τις περίεργες βούλες, που βλέπουμε όταν παραλαμβάνει σε προηγούμενη χρονιά τη Χρυσή Μπάλα ο ίδιος. 
messi

Πάντως, βλέπουμε ότι το “Δέστε τους” και η κριτική ρούχων έχει μπει για τα καλά ακόμα και στον “ανδροκρατούμενο” χώρο του ποδοσφαίρου. Σημεία των καιρών…

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b