MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ημέρα που οι Παριζιάνοι πήραν για δώρο ένα βαγόνι

Το μετρό του Παρισιού είναι σίγουρα δώρο για τους κατοίκους της πόλης. Παρά το συνωστισμό, τους πορτοφολάδες και τις οσμές που απέχουν πολύ από τα γαλλικά αρώματα παραμένει ο πιο βολικός τρόπος μετακίνησης και αποφυγής του κυκλοφοριακού χάους.Από τη Βασιλική Κοτζιά

Monopoli Team

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2014, ένα βαγόνι του μετρό μεταμορφώθηκε σε πραγματικό δώρο, χάρη στην παρέμβαση μίας δημιουργικής ομάδας από τη διαφημιστική εταιρία Sisaprod. Οι δαιμόνιοι δημιουργικοί τρύπωσαν μέσα στο βαγόνι, νωρίς το πρωί, και το «έντυσαν» από εκατοστό σε εκατοστό με φούξια χαρτί περιτυλίγματος. Το χαρτί κάλυψε τα πάντα, από το δάπεδο μέχρι τα παράθυρα και από την οροφή μέχρι τις χειρολαβές.

Επιθυμία και επιδίωξη της ομάδας ήταν να δώσει λίγη γιορτινή χαρά στους επιβάτες και το κατάφερε. Οι επιβάτες που είχαν την τύχη να επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο βαγόνι, αντέδρασαν με χαμόγελο και έσπευσαν να φωτογραφίσουν τη γιορτινή, αναπάντεχη διακόσμηση. Το εγχείρημα έτυχε παρόμοιας ενθουσιώδους υποδοχής και από τα γαλλικά ΜΜΕ και αναδείχθηκε σε θέμα της ημέρας για τα Social Media της χώρας. Ωστόσο, η χαρά κράτησε λίγο, καθώς η εταιρία του παρισινού μετρό δεν συμμερίστηκε τα ευχάριστα συναισθήματα που γέννησε η δράση στον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις ανακάλυψε τι είχε συμβεί, απέσυρε αμέσως τον γιορτινό συρμό και έβγαλε το χαρτί περιτυλίγματος με μανία τρίχρονου παιδιού που ανακαλύπτει τα δώρα που έφερε ο Άι-Βασίλης. Σε αντίθεση με το τρίχρονο, όμως, οι υπάλληλοι του μετρό δεν βρήκαν δώρο κάτω απο το περιτύλιγμα. Το δώρο ήταν το ίδιο το περιτύλιγμα.

Έτσι δεν είναι όμως; Τις περισσότερες φορές, η ιδέα του δώρου έχει μεγαλύτερη αξία από το αντικείμενο που κρύβεται μέσα σε ένα πακέτο.

Υ.Γ: Και καλή χρονιά, επί τη ευκαιρία!

Πηγή: metamatic:taf

Περισσότερα από Editors