MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παρακαλάνε τον Brad Pitt να παίξει σε γκαζιάρικη ταινία μαζί με τον Tom Cruise

Η τελευταία φορά που ο Tom Cruise και ο Brad Pitt έπαιξαν μαζί μας πηγαίνει σχεδόν 20 χρόνια πίσω, στο 1994. Τότε οι δυο τους ήταν οι πρωταγωνιστές στο “Συνέντευξη με ένα βρικόλακα”. Μπορεί να έχουν μεγαλώσει από τότε, αλλά το ενδεχόμενο να συνεργαστούν θα είναι ένα βαρύ χαρτί για τη showbiz.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Brad Pitt δέχεται ασφυκτικές πιέσεις, για να δεχτεί να πάρει μέρος στην ταινία Go Like Hell στο πλευρό του Tom Cruise. Η ταινία θα είναι αφιερωμένη στον κόσμο των ράλι και στην σύγκρουση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες δυο εταιρειών που έχουν γράψει ιστορία στον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων: της Ford και της Ferrari

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του ανταγωνισμού ανάμεσα στην Ford και τον Ιταλό σχεδιαστή σπορ αυτοκινήτων Enzo Ferrari, η οποία κορυφώθηκε το 1966 στην κούρσα του Le Mans. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο “Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans” του A.J. Baime.

O Tom Cruise θα παίξει τον σχεδιαστή αυτοκινήτων Carroll Shelby. Σκηνοθέτης θα είναι ο Joseph Kosinski (Oblivion). Ακόμα η ταινία είναι στα σχέδια και δεν θα βγει στους κινηματογράφους πριν το 2015. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b