MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά!

Από σήμερα (16 Δεκεμβρίου) στις 10 το πρωί, και κάθε μέρα το Δεύτερο Πρόγραμμα ξεκινάει ξανά να μεταδίδει το πρόγραμμα του, με επίκεντρο το ελληνικό τραγούδι.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

– Από Δευτέρα έως Κυριακή, η Γιώτα Δελώνα, η Μαρίνα Λαχανά, η Βάνα Δαφέρμου, η Γιάννα Τριανταφύλλη, η Θέσια Παναγιώτου, η Αρχοντούλα Πέτρου, η Έλενα Διάκου, η Πόπη Βάγγερ, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Δημήτρης Λέκκας, ο Βασίλης Δίπλας, ο Πάνος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο Γιάννης Σπυρόπουλος-Μπαχ, ο Νίκος Αϊβαλής και ο Γιώργος Φλωράκης, το “νέο αίμα” των Ραδιοπειρατών του Μικρού Πολυτεχνείου, αλλά και οι νέες μεταγραφές όπως του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, του Γιώργου Γιανναράκου, του Αντώνη Μποσκοϊτη, του Φίλιππου Περιστέρη, του Κώστα Λάζαρη, του Κώστα Αδαμόπουλου, του Γιώργου Κόρρα και σε πρώτη ραδιοφωνική μεταφορά το blog “Κουτσό” σε ειδικές Κυριακάτικες “θεραπείες μνήμης”.

– Κάθε Τρίτη και για δύο ώρες, 14:00-16:00, στο στούντιο του Δευτέρου Προγράμματος φιλοξενούνται οι συντελεστές (συγγραφείς, σκηνοθέτες, συνθέτες, σκηνογράφοι, ηθοποιοί, κλπ) τρεχουσών κατά βάση παραστάσεων, εκφράζοντας τις προθέσεις, τις σκέψεις και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σχετικά με το καλλιτεχνικό ενέργημα. Ο τίτλος της νέας εκπομπής είναι “Το παρασκήνιο στο προσκήνιο”. Το θέατρο, οι παραστάσεις και οι δημιουργοί τους και κατά καιρούς η λογοτεχνία, τα εικαστικά και η μουσική αποτελούν το θεματικό πυρήνα της νέας εκπομπής.
Παραγωγή – Παρουσίαση: Φίλιππος Περιστέρης – Γρηγόρης Χαλιακόπουλος

Info:
Πότε: Από Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, στις 14:00
Πού: Δεύτερο Πρόγραμμα (www.ertopen.com , συχνότητες εκπομπής Βραχέων και Περιφερειακοί Σταθμοί, Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής Ραδιοφωνίας)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Τελευταία Φορά: Νέο single από Leon Of Athens και Billie Kark
Μουσικά Νέα
Athens International Music Festival 2025: Ανοίγει αυλαία με Pinchas Zukerman στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Μουσικά Νέα
Fever Ride: Vassilina και Tamta ενώνουν δυνάμεις σε έναν ύμνο γυναικείας ελευθερίας
Μουσικά Νέα
Στο νέο του single, ο D3LTA τραγουδά για τα “Kids” της εποχής της αποξένωσης
Μουσικά Νέα
Oddity Club: Season opening με Aida Arko και Cera Khin
Μουσικά Νέα
Asmik Grigorian: Η κορυφαία σοπράνο για πρώτη φορά στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
David Byrne και Gorillaz οι headliners του φετινού Release Athens x SNF Nostos
Art & Culture
Το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» ζωντανεύει ξανά – Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Μουσικά Νέα
Οι Seven of Hearts ανοίγουν τη συναυλία των Kadebostany στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
10 χρόνια Release: Πρώτος headliner ο Nick Cave
Μουσικά Νέα
Για τον Μίκη: Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
Ο Morrissey στην Αθήνα – Η προπώληση ξεκίνησε