MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2o «Athens Green Hackathon» στην Αθήνα με ελεύθερη είσοδο

Το «Athens Green Hackathon» επιστρέφει στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «Δημόκριτου», μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον χώρο του coLab Workspace, με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τι είναι τα Green Hackathons;
Πρόκειται για μία σειρά εκδηλώσεων στις οποίες προγραμματιστές “συναντιούνται” για να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν νέες ιδέες με στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Ένας από τους στόχους του Green Hackathon είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες των αρχών των “Ανοιχτών Δεδομένων”, οι οποίες κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση σε περιβαλλοντικά γεγονότα. Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί παρόμοια events με μεγάλη επιτυχία στη Στοκχόλμη, στο Λονδίνο, στη Βαρκελώνη και στο Ελσίνκι.

Φέτος ένας από τους στόχους είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες των «ανοιχτών δεδομένων» (Open Data). Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την εταιρεία καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών Agro-Know Technologies, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» και το coLab Workspace.

Η συμμετοχή στο «Athens Green Hackathon 2013» είναι δωρεάν.

Εγκαταστάσεις του «Δημόκριτου» (αίθουσα διαλέξεων, Πατριάρχου Γρηγορίου & Νεαπόλεως, Αγία Παρασκευή)

CoLab Workspace (Πετράκη 28, Αθήνα)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b