MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς πορτοφόλι το Σαββατοκύριακο;

Η Αθήνα φοράει τα γιορτινά της και προσφέρει για άλλο ένα Σαββατοκύριακο παραστάσεις, σεμινάρια, κινηματογραφικές προβολές και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα εντελώς δωρεάν.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου:

– “Μαύρο Φως 1 στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
Από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, η θεατρική ομάδα Ανέμη παρουσιάζει την παράσταση Μαύρο Φως 1 στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα, με ελεύθερη στο κοινό είσοδο. Πρόκειται για μια μουσικo-θεατρική, σουρρεαλιστική δημιουργία που αναφέρεται στην εποχή που ζούμε. Mια σύνθεση με εικόνες σατιρικές, κλοουνίστικες, ποιητικές, βίαιες και τρυφερές με άξονα την Ελλάδα του σήμερα. 

– “Το πάρτι της Κοινωνικής Κουζίνας
Δύο χρόνια τώρα, ο Άλλος Άνθρωπος μαγειρεύει στην Κοινωνική Κουζίνα του για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης, κι εκτός από γεύματα, «κερνάει» αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ο Άλλος Άνθρωπος γιορτάζει τα δύο χρόνια της δράσης του με ένα μεγάλο πάρτι. Μικροί και μεγάλοι θα μαγειρέψουμε και θα φάμε όλοι μαζί, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Ανάμεσα στα χάπενινγκ, περιλαμβάνεται και διανομή ρούχων. (Στις 19:00, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου:
– “Βραδιά ανταλλαγής βιβλίων στην Κυψέλη
Ο Διεθνής Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Οργανισμός “Νέα Ακρόπολη’ διοργανώνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, βραδιά ανταλλαγής βιβλίων στην Κυψέλη.

Σάββατο και Κυριακή:

– “Artεις; fest στο metamatic:taf
Το metamatic:taf φιλοξενεί το 2ο àrtεις; fest του ikaria mag, από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές και άλλα πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα, εντελώς δωρεάν.

– “Το Mπουλούκι στη Δήλο
Το Μπουλούκι, έργο βασισμένο στην κινηματογραφημένη σειρά του Τάσου Ψαρρά για την ΕΡΤ, παρουσιάζεται από τους απόφοιτους ηθοποιούς της σχολής θεάτρου ‘δήλος’ – Δήμητρα Χατούπη. Υπόθεση: Μια ομάδα θεατρίνων τριγυρίζει τα χωριά της ελληνικής επαρχίας, τη δεκαετία του 1960. Το οδοιπορικό ενός περιοδεύοντα θιάσου από την ακμή μέχρι την απόλυτη παρακμή και την πτώση των μπουλουκιών, λίγο πριν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Η ζωή και οι περιπέτειές τους, στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια, οι αγωνίες και οι σχέσεις τους, η ελληνική επαρχία και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εποχής. (Απαραίτητη κράτηση θέσεων: 210-5203.562, 6949-926.183)

– “Είσαι άνεργος; Κάνε αίτηση για ένα δωρεάν σεμινάριο από παράγοντες της αγοράς
Το WeCreateHarmony (WHC), το NewSchool.Athens, το Fresh.edu.gr και η Μindworks παρουσιάζουν το “WeCreateHarmony Πρόγραμμα για Ανέργους”, μια καινοτομική δράση που στόχο έχει την εκπαίδευση ανέργων σε ψηφιακά μέσα και επικοινωνία από παράγοντες της αγοράς, κατόπιν συνέντευξης και αίτησης συμμετοχής. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι: Σάββατοκύριακο 7/8 και 14/15 Δεκεμβρίου. (Σε περίπτωση που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή για αυτό το Σαββατοκύριακο, προλάβετε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής για το επόμενο)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b